Gebruiker:  Login

Camping Amsterdamse Bos

Cijfers van kampeerders *
1 mening Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 8 8
Staat v/h sanitair 8 8 8
* over de jaren 2016 en later.
Websitearrow
Luchtfoto van de campingarrow
Campings in de buurtarrow
Adres Kleine Noorddijk 1
Plaats 1187NZ Amstelveen (Amsterdam-Zuid)
GPS Coördinaten N 52° 17' 37'' , E 4° 49' 19''
(52,29355 / 4,82197)
Telefoon 020-6416868
Email info@campingamsterdam.com
Totaal-/Toerplaatsen 496 / 450
Open van/tot 1-januari / 31-december
arrow


Direct aan zee of zwemwaterWifi beschikbaarVerhuur van accomodatieKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Amsterdamse Bos De camping ligt aan de zuidrand van het schitterende Amsterdamse Bos. Een prachtige plek: midden in de natuur (hoge bomen, gras en water) en toch heel dicht bij het centrum van Amsterdam. In het Amsterdamse Bos kunt u o.a. heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en kano. Vanaf onze camping is er een prachtige fietsroute naar het centrum van Amsterdam; u fietst eerst ongeveer 5 kilometer door het prachtige Amsterdamse bos om daarna via het Vondelpark bij het Leidseplein of Museumplein uit te komen. In totaal is het ongeveer acht kilometer (45 minuten). Op onze prachtige groene camping verwelkomen wij vele toeristen; backpackers, families en kampeerders die Nederland en Amsterdam willen bezoeken vinden bij ons een fantastische uitvalbasis.

 

Meningen over Camping Amsterdamse Bos

Mening nr: 3812
Datum: 28-04-2012
Geplaatst door: t jacobs   
Periode: april - juni  2012
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
was een fijne en nette camping schoone toiletten en sanitair goede service kantoor komen zeker een keer terug
Mening nr: 3398
Datum: 14-07-2011
Geplaatst door: s houwers   
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:3
mijn mening, deze campingbaas is niet geschikt voor zijn baan. wij waren er een tijdje geleden was hij gewoon in alle caravans geweest die we van hem hadden gehuurd, dat kan toch niet. straks heeft ie daar dingen gedaan die we allemaal liever niet weten. huisjes waren smerig toen we binnen kwamen en als je breeder bent als 40cm dan kun je er niet eens normaal inliggen, ben je groter als 190cm dan moet je schuin op het toilet zitten anders past het niet. en dan rest mij ook nog een vraag hoe moet je het huisje schoonmaken als er geen dweil te vinden is (met je eigen witte handdoek????) maar wel durven zeggen dat het te smerig voor woorden is?? laat ik nu 1 ding positiefs zeggen, je kunt er wel lekker buiten zijn...... stop,stop, niet te hard op die stoelen zitten ze breken letterlijk al als je er met meer als 40kilo op gaat zitten. en dan de laatste slimme actie van meneer de campingbaas, best handig een mooie poort voor de slagboom als je heel de nacht zonder pasje door het deurtje kan dat ernaast zit?!?!?!?! met andere woorden geniet maar deel je leed met vrienden mvg een boze camping gast die nog nooit waar dan ook in welk land zoiets mee heb gemaakt
Mening nr: 3348
Datum: 29-06-2011
Geplaatst door: Jan Willem Snippe    Stuur Jan Willem Snippe een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Naar aanleiding van enkele negatieve commentaren, hierbij onze ervaringen met deze camping. Recent waren wij er enkele weekenden. En onze ervaring is eigenlijk gewoon O.K. ! Met zeker óók een correcte en eigenlijk gewoon plezierige beheerder. Paar keer kwamen we erg laat aan; kregen gewoon medewerking. En toen we vóór 08.00 weg wilden was ook dat prima te regelen. Kortom : prima camping.
Mening nr: 3249
Datum: 24-05-2011
Geplaatst door: Henk en Han Leerentveld (en Benthe)   
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Eerst even een kleine inleiding. Wij zijn kampeerders, al meer dan 40 jaar. Sinds we gepensioneerd zijn, man 70 jaar en vrouw 65 jaar oud, brengen wij ongeveer de helft van het jaar in onze caravan door en hebben inmiddels tientallen campings in heel Europa bezocht. We rijden in een Dodge Pickup Truck (wij zijn dol op Amerikaanse auto’s) met daarachter een Tabbert Puccini caravan (8 meter lange Duitse degelijkheid) en worden vergezeld door onze Rottweiler Benthe. Wij vinden dat je mensen niet mag veroordelen of discrimineren vanwege de auto waarin ze rijden, de caravan waarin ze verblijven of de hond die hun vergezeld. Maar dat is nu precies wat ons overkwam op camping Amsterdamse bos. Wij melden ons aan bij de receptie en de beheerder werpt een blik op onze auto, caravan en hond. Hij vraagt wat voor ras onze hond is en wij vertellen hem dat onze hond een 9 jaar oude Rottweiler is. De beheerder vind dat we een gevaarlijke hond bij ons hebben die kleine kinderen aanvalt en dat we, als we 10 jaar jonger waren geweest, zo wie zo met zo’n auto, zo’n caravan en zo’n hond geweigerd zouden worden. De hond moeten we als we Amsterdam in gaan meenemen, ze mag niet in de caravan blijven, want als er wat gebeurd dan breekt hij de caravan open en gaat de hond naar het asiel. Wij staan niet gauw met onze mond vol tanden, maar nu staan we echt perplex! We maken de beheerder duidelijk dat zowel de hond als wij geen vlieg kwaad doen! We zijn geboren en getogen Amsterdammers, die een tijd geleden zijn verhuisd naar Limburg, en wij zijn hier voor een familie feestje. Onze familie woont nl. nog steeds in en rondom Amsterdam. Als we maar niet van plan zijn om het feestje op de camping te houden, aldus de beheerder! Natuurlijk moeten er regels zijn op een camping. Op “normale”campings krijg je een huishoudelijk reglement en als het nodig is, nog een mondelinge toelichting. Maar nog nooit zijn wij zo onbeschoft, onbeleefd, onvriendelijk en ongastvrij behandeld als door deze bullebak van camping Amsterdamse Bos (op de rest van het personeel is niets aan merken). Nooit meer naar camping het Amsterdamse Bos!! (Alleen als er ooit een andere beheerder komt).
Mening nr: 3217
Datum: 10-05-2011
Geplaatst door: Tegelaar    Stuur Tegelaar een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:6
Kwaliteit v/h sanitair:7
Na alle meningen hier gelezen te hebben hielden we ons hart vast. Toch naar deze camping gegaan wegens de geweldige ligging. Oke, de eigenaar zou de dingen iets vriendelijker, genuanceerder kunnen brengen, maar verder viel het ons gelukkig erg mee. Wij hebben fijne dagen op de camping gehad, en op het moment dat wij er waren was het sanitair ook prima in orde en werd er voldoende schoongemaakt. Niks gemerkt van Blowende, zuipende gasten, maar wij waren met onze caravan, dus dat volk zal waarschijnlijk eerder bij de iglotentjes of trekkershutten te vinden zijn denk ik. Kortom, wij zouden gerust nog eens terug komen als het zo uit mocht komen (maar misschien hebben wij net een goede periode te pakken gehad?)
Mening nr: 3120
Datum: 01-03-2011
Geplaatst door: Simone Torremans    Stuur Simone Torremans een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode:   2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:6
Klant vijandig, dat is de beste omschrijving voor de campingbeheerder. Wij, Nederlands dames rugbyteam met staf, waren er eind 2010 voor een trainingsweekend. Dat betekent: sporters die hard trainen onder deskundige begeleiding, serieuze voor- en nabesprekingen, eten en vroeg naar bed. Kortom: een ideale groep op een campingterrein. Echter niet voor deze beheerder die negatief in het leven staat, schreeuwt, scheldt en als je niet uitkijkt je omver rijdt als hij met zijn auto over het terrein scheurt. Je vraagt je af wat hem heeft bewogen om dit beroep te kiezen. Als je niet van mensen houdt, begin dan geen camping. Doe je zelf en je naasten het niet aan om een bezoek te brengen aan deze camping!
Mening nr: 2807
Datum: 05-08-2010
Geplaatst door: Marc Vervoort    Stuur Marc Vervoort een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:5
Jammer dat deze camping een ronduit onbeschofte beheerder heeft. Lees de andere commentaren. Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt en ben resoluut omgedraaid. Dan maar wat verder van Amsterdam! Op zich heeft de camping redelijke voorzieningen. Nadeel is wel het type publiek wat hier verblijft. Ik heb veel stoned en/of dronken mensen gezien. Die veroorzaken toch aardig wat overlast en vervuilen het sanitair.
Mening nr: 2285
Datum: 02-09-2009
Geplaatst door: Vos    Stuur Vos een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
De camping hebben we slechts tot en met de receptie kunnen bekijken. Na een lange dag van reizen vanuit het buitenland kwamen we in de nacht om 02.30 uur aan bij de camping. Om veiligheidsredenen zochten we voor alleen een korte nachtrust beschutting van het terrein van een camping. Toegangsweg naar deze camping en hek van een parkeerterrein waren open. De camping zelf was met een angstaanjagend hek afgesloten. De volgende morgen werden we door geklop op de deur van de caravan van een niet-Nederlands klinkende man gewekt met het verzoek om afgifte van paspoort of rijbewijs. Een onwettig verzoek overigens om reden waarvan we hieraan geen gehoor hebben gegeven. Geheel volgens de regels van moraal en fatsoen hebben we ons, zoals ongevraagd toegezegd, na een halfuurtje bij de receptie gemeld. We hadden immers ook zo van het parkeerterrein weg kunnen rijden zoals intussen een boze Italiaanse campereigenaar die ook op het parkeerterrein had geslapen, wel had gedaan. Daar werd ons meegedeeld dat we ook voor de paar uurtjes slapen, zonder gebruik gemaakt te hebben van enige voorziening van de camping, vol tarief moesten betalen. Toen ik meedeelde dat ik best wel wat wilde betalen voor het gebruik maken van het parkeerterrein maar dat 't onredelijk is om vol tarief, inclusief toeristenbelasting, te betalen, barstte de eigenaar van de camping uit in een uitermate onheuse scheldpartij. De al door andere schrijvers genoemde kreten werden ook mij en mijn gezin toegevoegd. Ter voorkoming van verdere onwelvoeglijkheden door de eigenaar inmiddels in het bijzijn van een aantal andere wachtende en toeschouwende campinggasten heb ik besloten om het gevraagde bedrag - onder protest - te betalen. Met allerlei dreigementen van o.m. opsluiting achter het hek tot de politie zou komen werden we scheldend van de camping gejaagd. Overigens van de verplichting tot betalen van welk bedrag dan ook voor het gebruikmaken van het parkeerterrein is ons bij aankomst en toegang tot het (parkeer)terrein in die bewuste nacht én bij waarneming ter plaatse ruim een week later op geen enkele wijze gebleken. Slechts op de website wordt geschreven dat in het hoogseizoen ná sluitingstijd "tegen betaling" (welk bedrag wordt niet genoemd) met auto/caravan of camper van het parkeerterrein gebruik gemaakt kan worden om je vervolgens de volgende morgen in te checken. Het gaat mij verder niets aan maar ik heb medelijden met de man die klaarblijkelijk geen plezier beleeft aan zijn werkzaamheden. Het lijkt mij een zware opgave om bij gebreke van gepaste talenten als gastvrijheid, geduld, compassie een dagtaak als gastheer/campingeigenaar te moeten uitvoeren. Helaas is het mij inmiddels al een aantal keren overkomen dat ik een negatief advies voor deze camping heb moeten geven vanwege de onheuse bejegening door de hiervoor genoemde eigenaar.
Mening nr: 1970
Datum: 19-06-2009
Geplaatst door: Andries Bonnema    Stuur Andries Bonnema een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode: april - juni  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Ik wilde gisteravond op deze camping inchecken en werd nogal nukkig ontvangen. Ik meende op de website gelezen te hebben dat de receptie tot 23 uur geopend was. Maar toen ik om 20:05 aan kwam was de eigenaar net bezig af te sluiten. Er werd nogal nukkig verteld dat dat alleen in het hoogseizoen was en dat hij in juni natuurlijk niet zo laat open is en dat ik maar beter had moeten kijken op de website. Bij het inchecken had ik nog enkele vragen. Mijn stroomvoorziening van mijn camper is kapot, dus ik wilde een standplaats zonder electrisch. Dit was niet mogelijk, hetgeen ik op zich nog wel begrijp, maar het werd wederom erg onvriendelijk medegedeeld. Toen ik vervolgens vroeg waarom ik mijn paspoort moest afgeven (omdat dat nogal onwettig is...) sprong de eigenaar uit zjin vel en weigerde mij verder in te checken. Hij vertelde mij dat een camping carnet ook goed was geweest (kennelijk ging hij er van uit dat ik die niet had), maar nu hoefde het niet meer. Hij beweerde als prive ondernemer te mogen doen wat hij wilde. Kennelijk behoord hier het uitschelden van je potentiele gast ook bij. Bij het verlaten van de receptie werd mij nog na geroepen dat het altijd hetzelfde is met die Kuthollanders. Ik ben overigens geen Hollander. Al met al dus erg ongastvrij.
Mening nr: 1711
Datum: 15-02-2009
Geplaatst door: MV    Stuur MV een e-mail over Camping Amsterdamse Bos
Periode:   2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:3
Kwaliteit v/h sanitair:6
Met ons hockeyteam hebben we afgelopen weekend een teamweekend op deze camping doorgebracht. Op zaterdagavond is er een vervelend voorval met twee van onze teamgenootjes gebeurd, waar we de eigenaar van op de hoogte wilde brengen. De eigenaar was 's avonds echter op geen enkele wijze bereikbaar. Toen wij de camping wilden verlaten om op stap te gaan, kwam de eigenaar net aanrijden. Wij wilden hem vertellen over het voorval, maar deze man was niet voor rede vatbaar. Hij schreeuwde dat we dit verzonnen en dat het allemaal klinklare onzin was. Dat we niet te veel moesten zuipen, zodat we niet van die leugens zouden vertellen. Hij schold ons uit voor kutwijven. Van een campingeigenaar verwacht je dat hij een luisterend oor bied, een oplossing aandraagt en je op zijn minst serieus neemt. Niets van dit alles. Hij heeft ons geschoffeerd, beledigd en een zeer onprettig gevoel gegeven. De reactie van mw. Richards onderschrijf ik, we hebben met z'n allen de nacht angstig doorgebracht en wisten niet hoe snel we het terrein vanochtend moesten verlaten. Aangifte zal nog volgen.
Eerste 1 2 Laatste 
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012. Alle rechten voorbehouden. ()
Bezoekers online:[14]