Gebruiker:  Login

Camping De Greidhoeke

Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 8 8 8
Staat v/h sanitair 8 8 8
* over de jaren 2015 en later.
Websitearrow
Luchtfoto van de campingarrow
Campings in de buurtarrow
Adres Jeth 9
Plaats 8636VX Britswerd
GPS Coördinaten N 53° 7' 21'' , E 5° 41' 38''
(53,12259 / 5,69388)
Telefoon 058-2501827
Email contact@minicampingdegreidhoeke.nl
Totaal-/Toerplaatsen 13 / 12
Open van/tot 12-april / 23-augustus
arrow


Wifi beschikbaarVerhuur van accomodatieSVR campingHuisdieren toegestaan onder voorwaardenKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping De Greidhoeke Minicamping De Greidhoeke in Britswerd heeft 12 kampeerplaatsen voor caravans, tenten en campers. De kampeerplekken bevinden zich in een weiland naast een boerderij. Rond de boerderij lopen kippen, een geit en een pony. Er is ook een vakantiehuis te huur voor 2 personen.

De camping ligt in een gebied, dat rijk is aan cultuurhistorie, fiets- en wandelpaden en vaarroutes. Het gebied De Greidhoeke behoort grotendeels tot de gemeente Littenseradiel en is een paradijs vol rust en ruimte.

 

Meningen over Camping De Greidhoeke

Mening nr: 2219
Datum: 21-08-2009
Geplaatst door: Henry en Ineke de Bruijcker   
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Met veel plezier hebben we 17 dagen op camping de Greidhoeke gestaan.Prettige ontvangst door de familie Brak . De camping is ruim en het sanitair is goed. We hebben genoten van het weidse uitzicht ,de rust en de ruimte. Vanaf de camping kunnen mooie fietstochten gemaakt worden. Verder is de camping ideaal gelegen voor uitstapjes naar diverse plaatsen. Wij gaan zeker nog eens terug
Mening nr: 2125
Datum: 02-08-2009
Geplaatst door: Dirk en Willy Zweers   
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:8
Hartelijke ontvangst, verzorgd sanitair, voorzien van boutlint (dus niet met de rol over de camping!). Ligging is aan een doorgaans rustige weg, waar soms wel érg snel gereden wordt. Fraai overzicht over het landschap van de Greidhoeke. Diverse kerktorens, sommigen op kilometers afstand, zijn goed waar te nemen. Bij heldere nachten is het schijnsel van de vuurtorens van Vlieland en Ameland waar te nemen. Wij hebben er met plezier 26 nachten achtereen gekampeerd, en ook veel plezier beleefd aan de diverse dieren ter plaatse. De eitjes van de kippen van de fam. Brak smaken erg lekker!
Mening nr: 644
Datum: 04-06-2007
Geplaatst door: Middendorp    Stuur Middendorp een e-mail over Camping De Greidhoeke
Periode: april - juni  2007
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:8
Kwaliteit v/h sanitair:7
Heerlijke rustige camping met veel ruimte, niet te ver van Leeuwarden en Sneek. Gezellige mensen en alles ziet er knap uit.
Mening nr: 521
Datum: 07-02-2007
Geplaatst door: Nauta    Stuur Nauta een e-mail over Camping De Greidhoeke
Periode: juli - augustus  2006
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:8
Minicamping De Greidhoeke is een vrij nieuwe camping met ruime plaatsen en keurige sanitaire voorzieningen. De ontvangst van de eigenaren, de familie Brak is allerhartelijkst. Wij hebben inmiddels enkele weekeinden en in de zomervakantie op deze camping gekampeerd, en keren er zeker terug. De camping biedt rust, ruimte, weidse vergezichten en is ideaal in de Zuidwesthoek van Friesland gelegen, nabij steden als Sneek, Franeker en Leeuwarden. Een prima uitvalsbasis voor heerlijke fiets- en wandeltochten. In het nabije plaatsje Mantgum is een supermarkt waar alle (dagelijkse) boodschappen verkrijgbaar zijn, en vanuit het station in Mantgum kun je per trein naar Leeuwarden of, in de andere richting naar Sneek en andere Friese steden. Wij kunnen u deze camping van harte aanraden!
Eerste 1 Laatste 
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012. Alle rechten voorbehouden. ()
Bezoekers online:[27]