Gebruiker:  Login

Camping RCN de Noordster

Cijfers van kampeerders *
2 meningen Laagste Hoogste Gemiddeld
Algemene indruk 7 9 8
Staat v/h sanitair 7 9 8
* over de jaren 2015 en later.
Websitearrow
Foto's in de buurtarrow
Luchtfoto van de campingarrow
Campings in de buurtarrow
Adres Noordster 105
Plaats 7990AA Dwingeloo
GPS Coördinaten N 52° 48' 49'' , E 6° 22' 47''
(52,81348 / 6,37974)
Telefoon 0521-597238
Email noordster@rcn.nl
Totaal-/Toerplaatsen 462 / 220
Open van/tot 1-januari / 31-december
arrow


Wifi beschikbaarVerhuur van accomodatieHuisdieren toegestaan onder voorwaardenKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping RCN de Noordster Uw kinderen kunnen volop spelen op de kampeervelden, in de speeltuin, het fossielenveld, het waterspeelparadijs, de sportvelden, etc. Kamperen op de Noordster, dat is wonen in het bos, maar toch met alle comfort die uw vakantie zo bijzonder aangenaam maakt. De kampeerplaatsen zijn omgeven door bomen en struiken, maar ook de zon krijgt er royale toegang. De plaatsen zijn ruim (100 m2) en hebben een aansluiting voor elektra (10 ampère). De vijf sanitaire gebouwen zijn uiteraard verwarmd. Leuk voor de doorgewinterde kampeerders: ook ’s winters kunt u bij ons met de tent of caravan terecht tijdens de weekenden en schoolvakanties

 

Meningen over Camping RCN de Noordster

Mening nr: 3064
Datum: 02-01-2011
Geplaatst door: Fam L Meek   
Periode: juli - augustus  2010
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:7
Een hele mooie camping Wij gaan er al 15 jaar heen en wij blijven er heen gaan . Het bevalt ons prima. . Het personeel allemaal vriendelijk. Behalve het personeel wat in de snackbar staat . Daar mag wel iets over gezegt worden . Ze laten je heel lang wachten . wat je bestelt krijg je niet of er zit iets anders bij. of ze zijn iets vergeten .
Mening nr: 2185
Datum: 12-08-2009
Geplaatst door: Henriette Roepert-Schinkel   
Periode: juli - augustus  2009
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:9
Kwaliteit v/h sanitair:9
Ik ben een vrouw van 27 jaar en kom ook al 27 jaar op deze camping. Mijn ouders hebben elkaar hier ontmoet en zodoende zijn zij ook vaak hierheen blijven gaan. Ik heb als kind altijd hele leuke tijden gehad hier. In de zomer een gezellig animatieteam, met volksdansen op het plein en een avondverhaaltje (toneelstuk) voor het slapen gaan!! Vossenjachten, spelletjes etc. droppingen!!! Eerst stonden wij altijd met de tent en natuurlijk hebben we vaak met het Nederlandse weer te maken gehad. Als kind boeit dat niet, wij bleven ravotten in de bossen of tafeltennisen voor bij de receptie. Ik heb het altijd leuk gehad. Inmiddels hebben mijn ouders een stacaravan en zijn er bijna elk weekend te vinden. In de omgeving veel te doen. Winkelen in Hoogeveen, fietsen door de drentse dorpjes en de hei over!! Als je rust zoekt, dan kun je dat daar zeker vinden. Ik kom er nu nog steeds en vind het er heerlijk vertoeven in de natuur, vogeltjes, eekhoorntjes en hertjes. Ik ga hier zeker blijven komen en ook t.z.t misschien met mijn eigen kinderen!!
Mening nr: 1343
Datum: 25-07-2008
Geplaatst door: Brouwer    Stuur Brouwer een e-mail over Camping RCN de Noordster
Periode: juli - augustus  2008
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:7
Kwaliteit v/h sanitair:8
Wel leuke camping maar bij slecht weer, weinig voor de kids te doen. In de nachtelijke uren tot zeker 02.00 zeer lawaaiig !! Bovendien hadden wij een zeer slechte plek, onder de bomen en dat met twee kleine kinderen. Tijdens de regen hadden we voor de voortent ons eigen zwembad. Voor ons was dit kampeeravontuur eenmalig.
Eerste 1 Laatste 
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012. Alle rechten voorbehouden. ()
Bezoekers online:[44]