Gebruiker:  Login

Camping Diekshoes 't, Boerderijcamping

Websitearrow
Luchtfoto van de campingarrow
Campings in de buurtarrow
Adres Burloseweg 23
Plaats 7107AP Winterswijk Kotten
GPS Coördinaten N 51° 55' 21'' , E 6° 46' 30''
(51,92246 / 6,77496)
Telefoon 0543-563766
Email diekshoes@planet.nl
Totaal-/Toerplaatsen 15 / 15
Open van/tot 15-maart / 1-november
Open van/tot 1-januari / 31-december
arrow


Verhuur van accomodatieSVR campingHuisdieren toegestaan onder voorwaardenKlik op het kaartje voor details en routeplanner
Camping Diekshoes 't, Boerderijcamping Ons kampeergedeelte bestaat uit 2 velden, met aangrenzend een speelterrein voor kinderen. Deze velden zijn omzoomd door houtwallen, waardoor er zowel schaduwplekken als zonplekken zijn. We bieden zeer grote, zelf uit te kiezen plekken, overal zijn stroomplekken. Het Duitse bos is op loopafstand, aan de overkant liggen de Nonnenvennen, een uniek natuurgebied met een zeldzame flora en fauna. In de directe omgeving zijn ook vele schitterende wandel- en fietspaden, waaronder o.a. het Noaberpad , Scholtenpad, en het Komiezenpad. Inmiddels is er ook een uitgebreid knooppuntennetwerk met fietsroutes gerealiseerd.

 

Meningen over Camping Diekshoes 't, Boerderijcamping

Mening nr: 3226
Datum: 12-05-2011
Geplaatst door: Rick    Stuur Rick een e-mail over Camping Diekshoes 't, Boerderijcamping
Periode: april - juni  2011
Samenstelling: Niet opgegeven

Cijfers

Algemene indruk:10
Kwaliteit v/h sanitair:9
In de meivakantie een weekje op deze minicamping gestaan. Het is een heerlijk relaxte en rustige camping aan het einde van een doodlopende zandweg. Je kunt zelf een plekje uitkiezen op een van de twee grasveldjes. De plekken zijn hierdoor erg ruim. Voor kinderen is dit ook een ideale camping, ze kunnen lekker spelen in de speeltuin met schommels, klimrek, zandbak en speelhuisje. Bovendien kunnen ze gratis gebruik maken van een aantal skelters, een step en een tafelvoetbalspel. Het sanitair is gewoon goed en schoon, met wc papier op de wc’s en zeep en handdoeken bij de wastafels. De douches zijn gratis en heerlijk warm. Verse broodjes kun je halen bij de bakker in Burlo (D) , ca 10 minuten fietsen. Ook de omgeving is erg mooi en rustig. Je kunt er prachtig fietsen, vooral de knooppunten routes zijn een aanrader. Al met al een TOP camping op een TOP locatie voor mensen die van rust houden.
Eerste 1 Laatste 
© B.V. Camping-Frankrijk.nl 2012. Alle rechten voorbehouden. ()
Bezoekers online:[26]