camping met zwembad in de buurt

camping met zwembad in de buurt (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® Frida 01.02.2008 23:41
Wij willen zelf liever niet naar zo'n gigantische camping met veel toeters en bellen. Onze kinderen zijn dol op een subtropisch zwemparadijs (met in ieder geval een glijbaan). Nu zijn deze zwemparadijzen meestal alleen te vinden op juist de hele grote campings, logisch. Toch zijn er ook vast kleinere campings waar je korting krijgt op een subtropisch zwembad in de buurt. Maar waar? We willen in Nederland op vakantie.

Geplaatst door: Manon 02.02.2008 14:28
In Gulpen ( limburg) liggen twee mooie camings , osebos en terrassencamping gulpenerberg. Kijk maar eens bij meningen
In Gulpen ligt een subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Dacht dat je op de camp. kortingskaartjes kreeg , maar dat zou je kunnen navragen. Schitterende omgeving, veel te doen en veel te zien.

Geplaatst door: Corin@ 03.02.2008 11:33
Wij hebben de meivakantie van 2006 op camping de Gulperberg in Gulpen doorgebracht. Ze hebben een buitenzwembad, maar dat werd indie week pas gevuld met grondwater, dus te koud om te zwemmen! Via de camping kreeg je 1 euro pp korting op de entreeprijs van Mosaqua in Gulpen (7 euro pp). Maar met een gezin is dit toch 24 euro entree, was leuk voor een keer maar niet vaker. De camping is prachtig! met mooi uitzicht. Veel te doen en te zien in de omgeving!

FRL 07.03.2008 21:52
Wat dacht u van Friesland, omgeving Joure
Joure heeft mooie suptropische binnenzwembaden, buiten zwembaden met duikplanken, grote groene zonne-grasvelden met een speeltoestellen, Prijs entree ongeveer 4,50
Campingsuggestie (Frl) http://www.nannewijd.nl/
Deze camping ligt in Oudehaske aan een surf-zwemmeertje Nannewiid met glijbaantje en speeltoestellen op strandje.
Natuurlijk zijn er meer campings in de omgeving van Joure te vinden.
Gezellige stadjes/dorpjes? Sneek, Heerenveen, Lemmer etc
Dagje naar het Strand bij St.Nicolaasga.

Geplaatst door: mar 24.04.2008 13:42
in Hapert ligt centerparcs/landalparc het Vennenbos. Dat heeft ook een tropisch zwemparadijs waar je ook als niet park-verblijver terecht kan. Gewoon door entree te betalen.
Derhalve zou je op campings in die omgeving kunnen zoeken (hapert, bladel, eersel, reusel, duizel, casteren ofzo, je zou zelfs net over de grens kunnen kijken bij Mol in Belgie..). Daar vlak bij ligt ook het E3 strand (eersel) dat is ook superleuk als het mooi weer, dat is een buiten-plas waar je kan zwemmen.
Ook net over de grens in Belgie liggen een paar mooie zwemmeren.