Camping aan zee

Camping aan zee (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® Jan 01.07.2008 13:02
Wij, vader moeder en 3 dochters in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar zoeken een leuke camping aan zee met strand en plaatsje op loopafstand. Sterren zeggen me niet zoveel, zoeken een leuke camping waar voor de meiden ook nog wat te beleven valt.
Na jaren in het buitenland op vakantie geweest te zijn willen we graag een keer in Nederland weg, als het tenminste goed weer is.

Alvast bedankt.
Gr.
Jan

Geplaatst door: Corin@ 03.07.2008 21:37
Wij blijven dit jaar ook een keer in Nederland. Wij, eigenlijk onze kinderen, dochter 17 en zoon 13, hebben gekozen voor Camping Groede in Groede, Zeeuws-Vlaanderen. http://www.campinggroede.nl/nl/index.htm De camping heeft helaas geen zwembad, maar onze kinderen vonden dat echter geen bezwaar!, Zee en strand (met haaientanden!) liggen aan de overkant van de weg.

Geplaatst door: bibi 04.07.2008 00:22
Camping hof domburg is misschien wel wat. Het plaatsje zelf is op loop afstand.
en er zijn disco/karaoke avonden enz. Subtropisch zwembad. Ook de strandtenten zijn er leuk. Je kan boven langs het strand van uit het dorp ook terug naar de camping over een pad.

Geplaatst door: Jan 14.07.2008 13:17
Bedankt voor jullie reacties. Zien er beide leuk uit.
Nu maar afwachten wat het weer gaat doen half augustus!!

Geplaatst door: christina 03.08.2008 22:25
Camping Hof Domburg is echt erg leuk en het plaatsje ook. Verder kun je in die buurt leuk fietsen zonder meteen erg ver te moeten. Wij zijn net terug van camping de Schotsman aan het Veerse meer. Leuke camping, mooi plekje pal aan het meer, maar als je iets wilt moet je meteen verder weg en fietsen of met de auto naar zee. Naar zee is vanaf camping Hof Domburg goed te lopen. Verder hebben wij dit jaar fantastisch zomer weer gehad in Zeeland, 2 dagen echt slecht met regen en verder heerlijk zomerweer.

emmie 06.08.2008 21:46
Camping Janssen in Zoutelande zou erg leuk zijn.
Verder misschien eens kijken bij de Campings rondom Cadzand. Cadzand bad is echt een van de mooiste en grootste (breedste) stranden van Nederland. Verder is het een perfecte lokatie voor een bezoek aan Belgie: het mooie knokke en verder.