hepi

hepi (Gesloten voor reacties)

Erna 26.11.2006 22:34
Wij gaan tijdens de lange weekenden van Hemelvaart en Pinksteren altijd naar een camping in Nederland, liever niet verder dan ongeveer 2 uur rijden vanuit Hengelo (Ov.).
Gezelligheid vinden we het belangrijkste. De camping hoeft niet echt groot te zijn (we houden niet van die mega-campings). Er hoeft niet zo heel veel georganiseerd te worden, af en toe iets voor de kinderen is wel leuk (de kids zijn 5 en 8). Speelkameraadjes en speelplekken of -toestellen zijn ook welkom. Een mooie omgeving waar ook leuke uitstapjes te maken zijn is een pre, maar waar is het niet mooi. Liever niet alleen maar kliekjes en groepen families die samen komen, want dan krijg je over het algemeen vele minder contact met anderen. Het lijkt heel wat we zoeken maar eigenlijk valt het best mee: een niet al te grote gezellige camping (gemoedelijk).
Wie heeft er tips voor ons?
Laat het ons horen!

Groeten Erna

Geplaatst door: Corina 27.11.2006 13:10
Misschien is de Hertshoorn in Garderen (http://www.ardoer.com/nl/camping/hertshoorn_camping_de/home/de_camping/in_t_algemeen/ ) iets voor jullie. Het zwembad stelt niet zoveel voor, maar in Putten heb je een mooi groot zwembad. Voor kleine kinderen is deze camping een aanrader.

Geplaatst door: Erna 03.12.2006 12:48
Bedankt Corina,

Helaas is het denk ik niet precies wat we zoeken. Mij lijkt de camping toch nog wat groot (weet niet precies hoe groot), en ik vind hem nogal duur.
We zoeken het denk ik wat rustiger.
Verder niemand tips????

Erna

Brenda 03.12.2006 23:14
Erna, ik weet niet of je ook een zwembad wilt, maar dat is er dus niet. Wel een rekreatieplas in de buurt. Kijk eens bij camping De Berken in Gasselte. We hebben er een weekje gestaan toen onze kinderen klein waren. In de buurt dierenpark Emmen, hunebedden, boomkroonpark, overdekt speelparadijs Oranjestad, verkeerspark Assen.
Succes met zoeken!
Gr. Brenda