Sluiten

Camping Gaasper Camping in Amsterdam

Gaasper Camping Gaasper Camping Gaasper Camping
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Gaasper Camping ligt twintig minuten van het centrum van Amsterdam ligt het unieke natuurgebied het Gaasperpark aan de Gaasperplas. Aan de rand van dit park, op 5 minuten loopafstand van een metrostation, ligt de grootste camping van de hoofdstad: de Gaasper Camping Amsterdam. Het recreatiegebied Gaasperplas, 166 hectare groot, bestaat uit een grote plas, sier- en heestertuinen en uitgestrekte speel- en ligweiden. In dit gebied kunt u zich makkelijk ook een dagje vermaken en de dichtbevolkte stad even achter u laten. Langs een grote plas liggen ruim opgezette wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Verder is er een zwemplek, waterspeelplaats, surf- en onderwatersportoever en staan er op verschillende plaatsen barbecues.

laag - hoog
Camping Gaasper Camping
Loosdrechtdreef 7
1108AZ - Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 020-6967326

GPS coördinaten: 52.31214 / 4.99166
(52.31214° 18' 43.7'' N    4° 59' 30.0'' O)
Aantal plaatsen: 410  / Toerplaatsen: 350
Open van: 15 maart   tot: 06 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Gaasper Camping

Meningen over Camping Gaasper Camping

Mening nr: 3438
Datum: 30-07-2011
campinggast 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

zeer slechte camping er wordt veel gestolen en gesloopt ook door de beheerder .op de camping val je bijna om van de wietlucht geen facilitijd voor kleine kinderen op de camping . decamping heeft verschillende regelementen die bij verschillende gasten anders zijn dan op papier staan de beheerder en zijn ouders zijn zeer onvriendelijk en sta je gezicht niet aan is de camping ineens vol al is er volop plaats
Mening nr: 3344
Datum: 27-06-2011
marie 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

zeer groene en mooie camping. Het sanitair was netjes en verzorgd. Helaas kan je enkel douchen met muntjes. ook afwaswater is enkel warm als je muntjes hebt. helaas zijn er geen lavabo's met warm water. Je mag geen grondzeilen leggen en geen matjes e.d. De afstand tot de metro is ideaal. enkele minuten wandelen. Geweldig voor een citytrip naar Amsterdam. Ook vlakbij de snelweg zonder de nadelen. een recreatiemeer vervolledigd het plaatje. Het supermarktje is die naam niet waardig. Enkel de broodnodige dingen en het obligate campingmateriaal.
Mening nr: 1816
Datum: 04-05-2009
Marion 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

wij zijn net terug van 5 dagen Amsterdam. De camping beviel prima, zeer verzorgd, alles uitermate georganiseerd, wel heel veel regeltjes rondom reserveren etc, maar daar zullen ze wel hun redenen voor hebben. De metro is bijna naast de deur. Vlak bij de autosnelweg waar we overigens geen last van hadden. Sanitair heel netjes en schoon.
Mening nr: 1562
Datum: 11-10-2008
john 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

hier in oktober 2008 gestaan, keurige camping, was nu uiteraard in het naseizoen bijna niet bezet op een aantal campers na, behulpzame eigenaar, helpt zelfs in de regen de caravan op zijn plaats te zetten, 3 minuten lopen van het metrostation, waardoor je zo in het centrum van amsterdam bent, sanitair was kraakhelder wel betalen voor warmwater, voor mij is het sanitair een dikke 9 maar ja je weet niet hoe het in het hoogseizoen is.