Sluiten

Camping Midden op 't Landt in Benschop

Camping Midden op 't Landt in Benschop Camping Midden op 't Landt in Benschop Camping Midden op 't Landt in Benschop
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanSVR camping

Camping Midden Op 't Landt beschikt over ruime kampeerplaatsen (seizoenplaatsen à 240m2 , & privé seizoenplaatsen à 300m2 !!), zodat niet alleen u, maar ook uw kinderen genoeg bewegingsvrijheid hebben om te genieten van de vakantie. Maar ook zonder gezin is het prima toeven. Geniet van de buitenlucht en het buiten zijn zoals u dat wilt. Vanaf het campeerterrein heeft u vrij uitzicht over de weilanden die omgeven zijn met fraai vis- en kanowater. Voor trekkers is er altijd een plaatsje vrij. Camping "Midden op 't Landt" is rustiek gelegen in de prachtige Lopikerwaard welke uitnodigt tot het maken van vele uitstapjes. Al wandelend of fietsend door de landschappen en natuurgebieden.

Camping Midden op 't Landt
Benedeneind NZ 430A
3405CD - Benschop
Provincie: Utrecht
Telefoon: 06-10309642

GPS coördinaten: 52.00017 / 4.91861
(52.00017° 0' 0.6'' N    4° 55' 7.0'' O)
Aantal plaatsen: 35  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Midden op 't Landt

Meningen over Camping Midden op 't Landt

Mening nr: 5149
Datum: 15-07-2016
Bas 

Alleen
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Je kan hier lekker vrij zijn

Internet laat af en toe te weten over, maar daar word aan gewerkt

Leuke gezellige camping met veel vrijheid. onlangs is de sanitair vervangen en dat ziet er tip top uit. er is een midgetgolf baan en een springkussen voor de kinderen. er is ook een crêperie wat in de weekenden meestal vol zit. sporadisch kan het voorkomen dat de kinderen van de buren een keer door het weiland heen rijden met de brommer maar niet hinderlijk. ik kom hier al een aantal jaren en heb het nog steeds naar mijn zin.
Mening nr: 1654
Datum: 08-01-2009
hou van het boerenleven 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben zéér verbaasd over de negatieve reactie hieronder van mevr. Kampeerdertje. Wij hebben met heel veel plezier hier gekampeerd! Alles ziet er keurig netjes uit, de eigenaren zijn aardig, gezellig en klantvriendelijk. Logisch, dat er regels zijn, maar die zijn zeer redelijk en terecht. Kortom, een heerlijk plekje om even tot rust te komen in een prettige sfeer. Een aanrader voor iedereen!
Mening nr: 1653
Datum: 08-01-2009
Mevr. Berends 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben het ook niet eens met het kampeerdertje, onze ervaring is ook alleen maar super positief. Gastvrije en zeer vriendelijke eigenaren; zeer kindvriedelijk; onze kinderen vermaken zich uitstekend op de camping, sanitair goed, er wordt echt aan de camping gewerkt in positieve zin; we zien echt vooruitgang in de afgelopen 2 seizoenen. Complimenten juist voor de eigenaren wat dit betreft. En wat die wurgcontracten betreft: nieuwe eigenaren, nieuwe regels en geen oude koeien uit de sloot halen!!
Mening nr: 1652
Datum: 08-01-2009
veldhuizen 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Nou ik ben het totaal niet eens met de mening hieronder. Wij zijn hier nu al 2 jaar geweest en het is hier goed geregeld op deze camping. Eigenaren zijn erg gastvrij en de camping ziet er netjes uit. De opmerking "Er werd een nieuw wurg reglement opgesteld tot ongenoegen van de huurders" vind ik niet van toepassing, nieuwe eigenaar, nieuwe regels en zo erg is het nieuwe regelement nou ook weer niet. Ik sprak trouwens mede camping gasten en die hebben het er ook erg naar hun zin gehad. Bij camping midden op 't landt is klant wel degelijk koning. Gerda en Wietse ik zou zeggen ga zo door en jullie zien ons van de zomer weer. Met vriendelijke groet.
Mening nr: 1596
Datum: 09-11-2008
kampeerdertje 

Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Ooit was dit een gezellige camping waar de meeste mensen al zo'n 25 jaar met veel plezier verbleven. Tot dat de camping werd overgenomen door de schoonzoon en dochter van de vorige eigenaresse. Er werd een nieuw wurg reglement opgesteld tot ongenoegen van de huurders. Zo was het niet meer mogelijk om de caravan op de gehuurde jaarplaats aan derden te verkopen. Pure kapitaal vernietiging. De meeste huurders hadden immers veel geld gestoken in hun gehuurde plek. Binnen 2 jaar zijn de meeste vaste huurders weggepest. De vrijgekomen plaatsen worden nu verhuurd als privé seizoenplaats. Van de nieuwe huurders komen er nu ook al verschillende niet meer terug vanwege de wanpraktijken van deze eigenaar. Deze man is totaal niet geschikt om als gastheer van een camping te fungeren. De slogan "de klant is koning", daar heeft hij nog nooit van gehoord.
Mening nr: 345
Datum: 19-09-2006
Leon 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gezellige camping, midden in de polder. Schitterend wandelgebied dichtbij, het leuke is dat een grote plaats als Oudewater goed te doen is met de fiets. Het sanitair is wat aan de oude kant maar is wel schoon. Ze vertelden me dat er snel nieuwe sanitaire voorzieningen gingen komen, dus ik ben benieuwd. Zeker voor herhaling vatbaar