Sluiten

Camping Olde Kottink in Beuningen

Olde Kottink Olde Kottink Olde Kottink
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Olde Kottink is een natuurcamping in Beuningen ligt aan het riviertje de Dinkel in een prachtig glooiend coulisselandschap. Het terrein is licht glooiend, rijkelijk bedeeld met natuur en wordt omarmd door hoge oude eiken. De 90 gevarieerde plaatsen zijn zeer ruim en allemaal voorzien van elektra, een eigen waterbron en gratis WiFi.

Enkele velden zijn uitsluitend bestemd voor volwassenen, zodat u optimaal van uw rust kunt genieten. Op een ander gedeelte vinden gezinnen met jonge kinderen een mooie plek.

laag - hoog
Camping Olde Kottink
Kampbrugweg 3
7588RK - Beuningen
Provincie: Overijssel
Telefoon: 0541-351826
06-12969012

GPS coördinaten: 52.35309 / 7.01224
(52.35309° 21' 11.1'' N    7° 0' 44.1'' O)
Aantal plaatsen: 95  / Toerplaatsen: 90
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Olde Kottink

Meningen over Camping Olde Kottink

Mening nr: 4206
Datum: 09-09-2012
Miep Kniep 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ruim opgezette camping met veel open ruimte, waardoor je midden in de natuur staat en vrij uitzicht hebt. De camping ligt in een prachtig gebied, dat zich goed leent om te fietsen. Wat ik een minpuntje vind aan deze camping is de afstand tot het sanitair. Wij stonden nog niet helemaal achteraan de camping, maar moesten toch 250 meter afleggen voor het toiletgebouw. Als tentkampeerder (zonder chemisch toilet of iets dergelijks) is dat zeker 's nachts of met slecht weer een hele afstand voor een toiletbezoekje. Het sanitair ziet er overigens prima uit. Jammer dat er geen bakken zijn om even een wasje te doen. De beheerster doet de was tegen vergoeding in haar machine (je komt dan al snel op 2 wasmachines uit, omdat het niet in 1 machine zou passen). Voor een natuurkampeerterrein komt deze camping wel erg commercieel over.
Mening nr: 2741
Datum: 16-07-2010
jank 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, die 10 minuten douchetijd zijn schromelijk overdreven. Het zullen er hooguit 5 zijn. Bij de heren is er nog een koude douche die gratis is. Ook is er een gemengde sanitairruimte. Om 23:00 uur zaten er nog veel onder het luifeltje om te genieten van de rust en de konijntjes die nieuwsgierig als ze zijn je tot op enkele meters naderen. Het terrein is in meerdere vakken verdeeld waaronder een officieel natuurkampeer terrein waarvoor je bij de beheerders een kaart kunt verkrijgen mocht je die niet hebben. Verder is er een tentengedeelte voor gezinnen met kinderen en een gedeelte voor volwassenen zonder kinderen en tevens een autovrij gedeelte. Er loopt een pad over de lengte van de camping die intensief gebruikt wordt door gasten die per fiets naar het toilet gaan. Voor kleine kinderen zijn over het terrein verspreid wat speeltoestellen zoals schommels, glijbaan en zandbakken. Er zijn idd ook veel steekvliegen aanwezig. Een setje aspevenin en deet 50 meenemen is dan ook zeer raadzaam. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen. Op 10 minuten fietsen ligt het "Lutterzand" een prachtig bosgebied met stuifzand waar de rivier de dinkel (die van het twentse volkslied) doorheen meandert. Het water stond op enkelhoogte en is daardoor zeer aantrekkelijk voor kleine kinderen om in te spelen. In De Lutte kan men "het Arboretum" bezoeken. Verder op loopafstand van de camping is het domicili van H.Finkers die meestal niet thuis is. In het dorpje Beuningen kan men lekker eten tegen een schappelijke prijs. De beheerders van de camping zijn vriendelijk, streng doch rechtvaardig. Denekamp ligt op zo'n 10 minuten fietsen. Daar zijn o.a. supermarkten en een bank met een pinautomaat aanwezig. Alles met elkaar gezien een mooie camping en mits men zich aan de regels houd een prima stek in een heel mooi stukje Nederland.
Mening nr: 2082
Datum: 23-07-2009
Janse 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Oude boerderij omgebouwd tot natuur-camping. Veel rust, om 22.00 uur is iedereen al te bed. Veel vogels te horen en veel muggen en steekvliegen te voelen. Geen winkel, snackbar of restaurant bij camping. Enkele activiteit (voorleesfee, tekenfilm) is voor hele jonge kinderen. Na 9 jaar hebben ze hier niet veel meer te doen. Standplaatsen op veld of tussen bomen zijn ruim, wat privacy geeft maar ook weinig contact tussen de gasten. Alle standplaatsen uitgerust met electra en water. Honden alleen onder strenge regels toegestaan. Sanitair is redelijk schoon. Alleen betalen voor douche (50ct voor zo'n 10 min). Alle WC's zijn uitgerust met toiletpapier, handzeep en afdroogdoekjes. Als je achteraan staat is een fiets wel aan te raden voor op het terrein want dan zit je erg ver van het sanitair. Goede camping voor gezinnen met jonge kinderen of ouderen die zichzelf graag buiten de camping vermaken.
Mening nr: 1332
Datum: 20-07-2008
Johan Ebbers 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ondanks het slechte weer, toch een prettige tijd gehad. Camping is toeristisch aantrekkelijk. Biedt veel rust en ruimte. Niet geschikt voor oudere kinderen. Map met info voor elke gast. Goed en schoon sanitair. Mooi, verzorgd erf, met prachtig bloeiende bloemen. Elke dag een nieuw gedicht op schoolbord. Wij vonden dit één van de mooiste/prettigste campings tot nu toe. Omgeving mooie fiets en wandelroutes.
Mening nr: 1312
Datum: 15-07-2008
Jaap Teeuw 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Onze nieuwe tent uitgeprobeerd op deze prachtige natuurcamping. We zouden maar 3 dagen blijven maar het werden er 12! Wat een sfeer en prachtige omgeving! Ontvangst met koffie! Op zondagmorgen 'krentewegge' voor elke gast! Zeeppompjes en papieren handdoekjes in het sanitairblok! Alles was even perfect op deze stek. Een echte aanrader voor de rustzoeker.
Mening nr: 729
Datum: 21-07-2007
ria 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij stonder er de eerste week van mei......helemaal alleen, wat een geweldige ervsring, rust, ruimte, aardige mensen, goed sanitair, en dan die Schotse Hooglanders die op een paar meter van ons tentje voorbij kwamen....GEWELDIG!!!
Mening nr: 593
Datum: 07-05-2007
marja van der heijden 
april - juni 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben er 1 week gekampeerd. Het was er fantastisch, grote plaatsen met veel rust op de camping. ruimte genoeg voor iedereen. Het ontvangst was er goed, netjes en gezellig in de omgang met vele kleine details die ik nog nergens heb gezien. Zeer zeker een aanrader voor iedereen.
Mening nr: 525
Datum: 23-02-2007
nico 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier in het voorseizoen een weekend gestaan. Nette camping, aardige beheerdster die ons toen wij aankwamen gelijk koffie aanbood en een hele map met bezienswaardigheden, fiets en wandelroutes. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Toen wij er stonden was het er bijzonder rustig.