Sluiten

Camping De Boomgaard in Bunnik

De Boomgaard De Boomgaard De Boomgaard
BuitenzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Boomgaard voor gezellig ouderwets kamperen in alle rust in oud Hollands agrarisch landschap, midden in de provincie Utrecht vlak naast de Hollandse waterlinie en tegen de Utrechtse Heuvelrug. Een zeer gevarieerd landschap met voor iedere recreant wat wils. U treft hier een schitterende natuur die doorkruist wordt door de Kromme Rijn en zeer mooie fiets en wandelroutes. De binnenstad van Utrecht met zijn mooie oude grachten en grachtenpanden ligt op ongeveer 25 minuten fietsen. Camping 'de Boomgaard' biedt ruime zonnige plaatsen tussen de oude goudrenettenbomen, maar u kunt ook terecht op het veld.

laag - hoog
Camping De Boomgaard
Parallelweg 9
3981HG - Bunnik
Provincie: Utrecht
Telefoon: 030-6563896

GPS coördinaten: 52.05827 / 5.19967
(52.05827° 3' 29.8'' N    5° 11' 58.8'' O)
Aantal plaatsen: 300  / Toerplaatsen: 200
Open van: 01 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Boomgaard

Meningen over Camping De Boomgaard

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
9
Hoogste
8
9
Gemiddeld
8.0
9.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 5487
Datum: 04-07-2020
Lia de Ruiter 
april - juni 2018
Anders
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Mooie camping, veel voor kinderen

Met mijn kleinzoon en hondje hier een weekje gekampeerd met de tent. Ik vond het een mooie camping met veel leuke dingen voor kinderen, w.o. een boerderijtje met dieren. Ook een mooi klimnet. Leuk gelegen, dichtbij het winkelcentrum van Bunnik. Leuke receptie met streekprodukten en ander lekkers. Het viel mij op dat er veel vaste gasten waren met grote caravans met voortent, die elkaar allemaal kenden. Ook bleef het gras na het maaien liggen, zodat we het mee de tent en het sanitair meenamen. Toch hebben wij het naar onze zin gehad.
Mening nr: 4082
Datum: 06-08-2012
Cuijpers 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Om onze voortent uit te proberen zijn we een week-endje gaan kamperen in de buurt van onze woonplaats. Aanvankelijk was de snelweg een belemmering, maar na binnenkomst was hier weinig van te merken. Mijn man vond het geluid wat we soms hoorden lijken op het geruis van de Middelandse zee, waar we jaarlijks verblijven in Zuid Frankrijk. De camping is prachtig aangelegd met ruime plaatsen met water en electra achter je kampeerplaats. De oude fruitbomen met hun grillige uiterlijk zijn kunstwerken op zich! Kortom een prachtige camping , goed onderhouden, vriendelijke leiding. Wij gaan hier zeker nog terkomen en nemen dan onze kleinkinderen dan ook mee!
Mening nr: 3117
Datum: 27-02-2011
herma 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

aan harry v zijl en lisette van de camping de boomgaard . langs deze weg willen wij harry en lisette bedanken voor de leuke en gezellige tijd die wij op de camping door hebben mogen brengen . wij hadden besloten om niet meer terug tegaan naar deze camping om de reden dat er naast ons op de camping mensen stonden die dachten dat de camping er alleen voor hun was en ze geen rekening met andere mensen houden . dat kun je zien aan een webcam camera die ze voor hun voortent hebben geplaatst zodat ze de tent in de gaten kunnen houden maar ook de mensen naast hun ( dus weg privacy ) en dit was ook te merken aan het geen wat de mensen er allemaal om heen hadden gebouwd .dus hadden wij besloten hier niet meer terug te keren , en een andere camping op te zoeken . wat betreft de camping is deze zeker aan te bevelen aan andere de gast vrijheid van harry en lisette is perfect te noemen . en voor de mensen waar ik ook op doelde wil ik alleen zeggen let eens niet zoveel op een ander , maar kijk eerst naar je zelf . met vgr harry moleman
Mening nr: 3084
Datum: 19-01-2011
Honselaar 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtig aangelegde camping, ligt wel langs snelweg, maar hebben hier niets van gemerkt op het terrein, ligt achter groot sparrenbos. Kinderen hebben zich prima vermaakt, we hadden er letterlijk geen kind aan! Sanitair is inderdaad wat weinig, maar wij hebben nooit hoeven wachten, onze vakantie viel wel in hoogseizoen. Wij komen zeker weer terug.
Mening nr: 2983
Datum: 25-09-2010
fam. heres 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

een mooie camping en gastvrije beheerders, maar veel te weinig toiletten en douche's ( 8 wc's en 6 doche's voor 250 plaatsen) De plaatsen zijn bij slecht weer zeer modderig (klei), zo erg zelfs dat je weg glijd in je voortent, het is net of je over plump pudding loopt. Met auto en caravan kom je echt niet weg over kleigrond, maar er is hulp met een tractor.
Mening nr: 2846
Datum: 14-08-2010
vd Berg 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping voor gezinnen en stellen. Leuke indeling van de camping. Er is inmiddels een extra toiletgebouw bijgeplaatst wat echt een uitkomst is! Douche en afwasgelegenheid ziet er ook goed uit. Vriendelijke en behulpzame mensen.De kinderen vermaken zich prima op de camping of in het zwembad. Leuke camping en genoeg te doen in de buurt!
Mening nr: 1980
Datum: 22-06-2009
groen 
april - juni 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

prachtige camping direkt langs de snelweg maar daar heb je geen last van, kids (10 en 5) hebben we de hele week niet gezien, het enige nadeel was, dat er veel te weinig sanitair is in verhouding met het aantal plaatsen, 's morgens 8 wachtenden voor je om te douchen was geen uitzondering en als je dan eindelijk aan de beurt was had je voor 50 cent koud water, dat is erg jammer, voor de rest een prima camping
Mening nr: 1054
Datum: 16-03-2008
schaap 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In 2007 2 weken gestaan. Heerlijke plaats onder de bomen. Van de snelweg dichtbij merk je niet zoveel. Alleen wat lastig om de hond uit telaten. Dan loop je wel langs het lawaai Verder niets dan lof. Goed onderhouden en heel vreindelijk
Mening nr: 948
Datum: 28-10-2007
harry moleman 
®  

Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

wij harry en herma willen langs deze weg harry lissette en rene bedanken voor het heerlijke seisoen 2007 wij hebben genoten van onze plek , en zijn er volgend jaar zeker weer bij . dit is een camping waar je de rust en de ruimte hebt om na een week werken weer bij te kunnen tanken .ik zou zeggen tegen alleen een fijne feest dagen en tot volgend jaar ( 2008 ) . met groeten van harry en herma moleman
Mening nr: 805
Datum: 13-08-2007
fam van oosten 

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij staan hier al voor de 4e jaar. Ja er is een snelweg langs de camping maar als je er eenmaal aangewend ben hoor je het niet meer. Camping eigenaren zijn super vriendelijk. De plaatsen zijn ruim. Je kunt in de nabije omgeving heerlijk fietsen. Het is er lekker rustig vooral s'avonds. Ons zoon van 11 heeft het hier prima na zijn zin en vroeg of wij volgend jaar(2008) hier ook weer heen kunnen. Als je veel animatie wil hebben moet je hier zeker niet zijn maar de kinderen vermaken zich prima. Zo leren ze weer zichzelf te vermaken. Ik zou zeggen Harry en Lisette ga zo door!! Grasveld is ronduit prachtig en wordt zeer goed onderhouden net zoals alles op deze camping. Wij staan hier vanaf april tot oktober.
Mening nr: 749
Datum: 29-07-2007
christien wehrmeijer 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In juli 2007 ruim 2 weken op de camping doorgebracht. Rustige camping, schoon sanitair en over het algemeen wat ouder publiek. Campinghouder en receptioniste zeer vriendelijk.
Mening nr: 203
Datum: 13-06-2006
vd Velden 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Begin juni op deze camping een weekend verbleven om de nieuwe vouwwagen uit te proberen. Hebben het zeer goed naar de zin gehad. Eerste maal op een SVR-camping, maar is zeker voor herhaling vatbaar. Grote plaatsen, goed sanitair, zwembadje (met koud water). Zeer centraal gelegen. 's Avonds konden de kinderen meerijden met een rondritje op een trekker met aanhanger over de camping. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Voor ons niet echt als storend ervaren, maar de snelweg A12 was vanaf onze plaats dag en nacht hoorbaar.