Sluiten

Camping Landal Sluftervallei in De Cocksdorp - Texel

Landal Sluftervallei Landal Sluftervallei Landal Sluftervallei
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Bij helder weer ziet u het vaste land nog liggen. Toch bent u op Waddeneiland Texel helemaal weg van het alledaagse leven in Nederland. Uw bungalow op camping Landal Sluftervallei ligt midden in de begroeide duinen. Met de haren in de wind maakt u vanaf het bungalowpark de mooiste wandelingen. Met de fiets naar het Maritiem en Juttersmuseum in Oudeschild is ook een aanrader. Met een restaurant, overdekt zwembad, speeltuin en scooterbaan hoeven u en uw kinderen zich op het park ook zeker niet te vervelen. De Sluftervallei ligt midden in de duinen en grenst aan natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen. Ontdek alleen of met een natuurgids wie de bewoners zijn van deze gebieden.

laag - hoog
Camping Landal Sluftervallei
Krimweg 102
1795LS - De Cocksdorp - Texel
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0222-316214

GPS coördinaten: 53.1606 / 4.84536
(53.1606° 9' 38.2'' N    4° 50' 43.3'' O)
Aantal plaatsen: 390  / Toerplaatsen: 50
Open van: 19 maart   tot: 03 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Landal Sluftervallei

Meningen over Camping Landal Sluftervallei

Mening nr: 4282
Datum: 31-12-2012
H. Slagter 
juli - augustus 2012
Gezin met tieners
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 2| Ontvangst: 5| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 5| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 3|

Algemene beoordeling

In de duinen

Onbetrouwbaar personeel en camping gaat weg

Wij zijn dit jaar op deze camping geweest in Texel en het is denk ik de mooiste camping op het eiland. Het ligt heel mooi in de duinen. Dit jaar was wel het laatste jaar want ze gaan huisjes bouwen op de plek waar nu de tenten staan bij Sluftervallei. Het personeel van het park was heel slecht en niet te genieten. En als je vroeg naar de toekomst van de camping kreeg je slechte antwoorden terwijl we volgend jaar ook wilden gaan boeken.
Mening nr: 2873
Datum: 19-08-2010
jannie 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een mooi gelegen camping met prima faciliteiten. Prachtige omgeving, dichtbij strand. Alles in veldjes verdeeld die afgesloten waren door houtwallen. Vonden wij jammer omdat er ook niet een centrale plaats (op korte afstand van de veldjes) was waar kinderen elkaar ontmoeten. Nu moeten er op 'je eigen veldje' kinderen staan van ongeveer eigen leeftijd om elkaar 'te vinden'. Tenzij je grotere kinderen hebt, die kunnen naar de centrale plaats bij de receptie. Zwembad is prima, supermarkt prima, personeel die aninimatie etc. regelde had iets doortastender kunnen zijn (of ze waren niet goed ingewerkt), ze waren een beetje 'mat'. Wachttijd bij snackbar wel wat lang (te weinig personeel in hoogseizoen rond etenstijd). Sanitair prima en goed schoon.