Sluiten

Camping Vakantiepark Kijkduin in Den Haag

Camping Vakantiepark Kijkduin in Den Haag Camping Vakantiepark Kijkduin in Den Haag Camping Vakantiepark Kijkduin in Den Haag
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Vakantiepark Kijkduin is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. Een kindvriendelijk park met veel speeltuintjes en een overzichtelijk peuterbad in het overdekte zwembad. Gelegen aan een rustig strand en met leuke pretparken in de buurt. Het wordt nog een hele toer om de kinderen weer mee naar huis te krijgen! In de omgeving zijn er diverse wandel en fietsroutes. Het uitgaanscentrum van Kijkduin is op 1km.

Camping Vakantiepark Kijkduin
Machiel Vrijenhoeklaan 450
2555NW - Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 070-4482100

GPS coördinaten: 52.05608 / 4.20987
(52.05608° 3' 21.9'' N    4° 12' 35.5'' O)
Aantal plaatsen: 895  / Toerplaatsen: 350
Open van: 21 april   tot: 25 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Vakantiepark Kijkduin

Meningen over Camping Vakantiepark Kijkduin

Mening nr: 117
Datum: 23-05-2006
Hendriks 
®  
april - juni 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het zwembad is voor zo'n groot park met bungalows en campingplaatsen, veel te klein. Het water was in de meivakantie erg koud. Over het restaurant waren wij niet te spreken. Tijdens het spare-ribs uurtje konden wij niets anders bestellen van de kaart. De kinderen konden nog wel in het pannenkoekengedeelte een warmgehouden pannenkoek eten, alleen was de versiering al op. Alleen een pizza zou nog kunnen voor de volwassenen die geen spare-ribs lusten. Tot onze verbazing kwamen er een half uur na ons "vaste" gasten (bungalowbezitters) eten en die kregen de kaart wel voor zich en konden ook vis e.d. bestellen! Frites en snacks konden we ook niet halen, want de frietwagen was in onderhoud! De wandel- en fietsroutes langs en naar het strand waren heel mooi. De boulevard in Kijkduin zelf viel tegen.