Sluiten

Camping De Veluwse Wagen in Emst

Camping De Veluwse Wagen in Emst Camping De Veluwse Wagen in Emst Camping De Veluwse Wagen in Emst
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Veluwse Wagen, een camping voor rustzoekers en natuurliefhebbers, ligt in een prachtige bosrijke omgeving net even buiten Emst, ongeveer 4 km van Epe en Vaassen. Het terrein ligt aan de rand van de Kroondomeinen, het Vierhouterbos en de Gortelse heide. Direct vanaf het terrein kunt u heerlijk wandelen of fietstochten maken. De campingplaatsen zijn alle voorzien van elektra. Aansluitingen op de riolering en de waterleiding zijn aanwezig bij onze jaarplaatsen.

Camping De Veluwse Wagen
Oranjeweg 67
8166JA - Emst
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0578-661628
06-22471415

GPS coördinaten: 52.32245 / 5.95804
(52.32245° 19' 20.8'' N    5° 57' 28.9'' O)
Aantal plaatsen: 103  / Toerplaatsen: 58
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Veluwse Wagen

Meningen over Camping De Veluwse Wagen

Mening nr: 444
Datum: 22-11-2006
Kuin 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping, de ANWB sterren zeker waard. Waardering 8,3 is zeker niet overdreven. Persoonlijk heb ik niets met honden, maar wel goed dat deze (maar max. 1 per tent/caravan) worden toegelaten. Prima ruimte voor deze dieren, vooral de Gortelse heide! Restaurant heeft misschien geen Michelinsterren, maar dat mag de pret niet drukken, REGELMATIG heerlijk gegeten en gedronken, vooral de aanbevolen stoofschotel viel bijzonder goed. Ook visliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Sanitair is prima, volstaat voor het formaat van deze camping, voor de doelgroep van 55+ zelfs erg goed (ruime douchecabines), wijzelf zijn met gezin van 2 ouders & 2 kinderen geweest en wat je dan alleen mist is een aankleedtafel, maar dat heet camperen, toch? Prachtige omgeving voor rustzoekers, "ontspanning door inspanning" is hier zeer goed mogelijk... Persoonlijk advies: doen!
Mening nr: 250
Datum: 23-07-2006
Peter en Emmy Schrijver + Witte herder Marsha 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Eenvoudige doch mooi gelegen camping op 4 km van het Gorselse bos en 7 km van Vierhoutense bos. Mooi aangelegde grasvelden eigenaar rijd met jeep de caravan naar zijn plaats, autovrije camping, voldoende parkeergelegenheid. Sanitair schoon en verzorgd echter niet toereikend als camping vol is. Camping trekt met name 55+ categorie en is ook eigenlijk voor deze doelgroep bedoeld. Geen animatie, geen vermaak voor kinderen. Eigenaar heeft tevens op de camping eenvoudig doch goed en betaalbaar restaurant. Voor boodschappen (ook de broodjes) ben je aangewezen op de buurtsuper in Emst of een van de andere plaatsen in de omgeving. Omgeving zeer geschikt voor mooie fietstochten