Sluiten

Camping De Peerdse Barg in Garderen

Camping De Peerdse Barg in Garderen Camping De Peerdse Barg in Garderen Camping De Peerdse Barg in Garderen
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Peerdse Barg in Garderen op de Veluwe beslaat een kleine hectare en biedt plaats aan tientallen royale kampeerplaatsen. De indeling van de camping is zodanig opgezet dat de natuurlijke elementen op de camping een grote rol spelen. Dit trekt vooral mensen die van rust, ruimte en natuur houden.

Vanwege het rustige karakter van de camping is deze minder geschikt voor kinderen. Er zijn bijvoorbeeld geen speeltoestellen of andere attributen op het terrein aanwezig.

De camping ligt tussen de landerijen en aan de rand van de bossen. In de natuurrijke omgeving zijn veel mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten.

Camping De Peerdse Barg
Oud Milligenseweg 39
3886MC - Garderen
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0577-461091

GPS coördinaten: 52.22768 / 5.72109
(52.22768° 13' 39.6'' N    5° 43' 15.9'' O)
Aantal plaatsen: 70  / Toerplaatsen: 30
Open van: 01 april   tot: 14 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Peerdse Barg

Meningen over Camping De Peerdse Barg

Mening nr: 1269
Datum: 02-07-2008
johan 
®  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

inderdaad......... een mooie en knusse camping, maar vooral gericht op ouderen!. Jongeren en gezinnen met kinderen vallen uit de toon. Mooie omgeving, rustig gelegen.
Mening nr: 1247
Datum: 23-06-2008
jaap castricum 
®  

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een geweldige camping voor fietsliefhebbers vanwege de ongekende mogelijkheden. de camping is perfect verzorgt inclusief de zeer schone toiletten het is de meest idiale camping voor vutters en senioren die een vaste standplaats willen voor iedere standplaats is een aansluiting van electra,water,en afvoer. de campingbaas is een zeer innemend mens die voor iedereen klaar staat. de camping is niet ingericht voor jongeren het is echt een camping voor rust en gezelligheid je familie word vanzelf uitgebreid door de omgang. Wij zijn er al diversen jaren een periode geweest maar dit jaar hebben wij gekozen en met veel plezier voor een vaste jaar plaats