Sluiten

Camping Harskamperdennen in Kootwijk

Camping Harskamperdennen in Kootwijk Camping Harskamperdennen in Kootwijk Camping Harskamperdennen in Kootwijk
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Harskamperdennen in Kootwijk is een combi-kampeerterrein waarvan één deel met elektra en comfortplaatsen en een echt basic natuurkampeerterrein. Het echte pure kamperen, zonder opsmuk, kun je hier beleven. De ervaring van het buitenleven en de natuurbeleving staan heel dicht bij de uitgangspunten van Harskamperdennen. De camping is bij uitstek geschikt voor jonge gezinnen. Voor de kinderen zijn er speelwerktuigen, een trampoline, zandbakken, een sportveld, een waterspeelplaats en een jeu-de-boules baan. De kinderen kunnen op het autovrije terrein ongestoord spelen, fietsen of op een gehuurde skelter rijden.

De Veluwe als natuurgebied kan direct vanaf het terrein worden ontdekt. Het dorpje Kootwijk, het Kootwijker Zand en Radio Kootwijk liggen op loop - en fietsafstand.

Camping Harskamperdennen
Houtvester van 't Hoffweg 25
3775KB - Kootwijk
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0318-456272

GPS coördinaten: 52.15092 / 5.74373
(52.15092° 9' 3.3'' N    5° 44' 37.4'' O)
Aantal plaatsen: 306  / Toerplaatsen: 290
Open van: 29 maart   tot: 25 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Harskamperdennen

Meningen over Camping Harskamperdennen

Mening nr: 2745
Datum: 17-07-2010
M. Arieke 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een heerlijke camping voor wie van "echt" kamperen houdt. We komen hier al een aantal jaar in het voorseizoen en vinden het hier ideaal. Onze kinderen (inmiddels 8 en 10) vermaken zich prima. De waterspeeltuin is leuk, er is een soort van clubhuis waar een sjoelbak staat en een tafelvoetbal. Ook is er binnen een klim- en klauterruimte, niet groot maar genoeg voor als het regent. De activiteiten die worden georganiseerd voor de kinderen zijn juist door hun eenvoud leuk :een vossenjacht, een speurtocht over de camping met natuur-vragen, wie wint krijgt een medaille in de vorm van een stuk afgezaagd hout, er is kampvuur met het beroemde Harskamperdennenlied, en levend stratego ontbreekt ook niet, kortom: leuk vermaak, niet al te veel toeters en bellen en al helemaal geen verklede stripfiguren tot onze grote tevredenheid. Vooral het achterste stuk van het terrein zonder stroom ligt prachtig, ruime plaatsen tussen de bomen. Naar voren is een stuk dat wat meer recht toe recht aan is, staan vooral caravans. De pannenkoekenkar is goed, de broodjes 's ochtends snel uitverkocht. Vorig jaar kwam er af en toe een soort van SRV kar over de camping, dat vond ik wel jammer, de camping is namelijk autovrij... Soms moet je wel even wachten voor je kunt douchen of afwassen, maar als je dat geen probleem vindt is het een prima camping.
Mening nr: 1270
Datum: 02-07-2008
johan 
®  
september - oktober 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

prachtige camping, rustig gelegen in bosachtige omgeving. vooral gericht op gezinnen en natuurlijk ook op ouderen. Tegenwoordig mogen er ook honden op het terrein, daar is een apart veld voor. Mooie speelatributen voor kinderen (o.a. waterspeeltuin). Ruim. groen en bosachtig. Het is erg groot, maar daar merk je al doende niet zo veel van.
Mening nr: 1187
Datum: 29-05-2008
Lenssen 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In de meivakantie zijn we hier 1 week geweest. Mooie camping met veel voorzieningen voor de kinderen, speeltuintjes, animatie, skelters etc. Lekker vers brood 's morgens en 2x in de week kwam er een pannenkoekenbakker met heerlijke pannenkoeken (ook frietjes e.d. trouwens). Er kwam ook een circus op het terrein, dit was ook erg leuk. Minpunten: te weinig vaatwasplekken bij het sanitair met als gevolg dat men in de kledingwasbakken en in de babywasruimte gaat afwassen. Ook misten wij afsluitbare wastafelcabines met warm/koud water. Er waren alleen 2 "openbare" wastafels met alleen (ijskoud!) water.
Mening nr: 1094
Datum: 26-04-2008
B. van der Veen 

Algemene beoordeling

Namens de eigenaar van de Harskamperdennen; De recensie van Mw. Odette gaat over natuurkampeerterrein 'de Zanderdennen' Harskamperdennen is ook een soort natuurkampeerterrein(voormalig terrein van Staatsbosbeheer) maar dan met meer voorzieningen.
Mening nr: 321
Datum: 28-08-2006
Berrevoets- de Ruiter 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een aantal jaar geleden alweer kampeerden wij op camping de Harskamperdennen. Mooie camping met ruime plaatsen in het bos. Soms wat geluidsoverlast van het militaire oefenterrein (maar ik las net op de website dat die verplaatst gaat worden). De animatie voor de kinderen was erg leuk. Met de hele camping liedjes zingen bij het kampvuur en broodjes bakken! En het avondverhaaltje was elke keer weer een succes. In de omgeving is genoeg te doen. Prachtige natuur waar je fijn kunt fietsen. Elke morgen kwam de bakker naar de camping met vers brood, en af en toe kwam er een SRV wagen. Gelukkig is de camping auto-vrij, dus de kinderen kunnen overal veilig naar toe.
Mening nr: 53
Datum: 17-05-2006
Odette 
®  
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Per toeval hier terecht gekomen, eigenlijk waren we op zoek naar een camping met meer voorzieningen maar wat een locatie en wat een rust! niet voor niets een natuurkampeer terrein. Op het toiletgebouw hangt een briefje waar verzocht wordt om zelf het sanitair schoon te houden en dit zag er keurig uit. Door het bos (of via de doorgaande weg) kun je lopend naar een dorpsplein met een aantal restaurantjes. (Het Hilletje). Brood kun je halen bij de supermarkt van een dichtbij gelegen bungalowpark. Fantastische plek.