Sluiten

Camping Roompot Dishoek in Koudekerke

Roompot Dishoek Roompot Dishoek Roompot Dishoek
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Dishoek biedt u de mogelijkheid om eens echt ‘direct aan strand en zee’ kamperen, dit is de ultieme vakantiebestemming. U kampeert hier direct aan de voet van de duinen. Aan de andere kant van de duinenrij ligt het zonnigste en enige zuidstrand van Nederland, een garantie voor heel veel strandplezier. Wie er op uit wil vindt in het nabij gelegen bosrijke natuurgebied schitterende wandel en fietspaden. Als gast van Camping Dishoek heeft u bovendien gratis toegang tot het zwemparadijs in Domburg (op ca. 20 autominuten).

laag - hoog
Camping Roompot Dishoek
Dishoek 2
4371NT - Koudekerke
Provincie: Zeeland
E-mail: info@roompot.nl
Telefoon: 0118-551348

GPS coördinaten: 51.46851 / 3.5259
(51.46851° 28' 6.6'' N    3° 31' 33.2'' O)
Aantal plaatsen: 285  / Toerplaatsen: 270
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Roompot Dishoek

Meningen over Camping Roompot Dishoek

Mening nr: 4580
Datum: 29-08-2013
Meyer 
juli - augustus 2013
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 6| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Ligging direct aan zee

Relatief veel kleine plaatsen dicht op elkaar

Camping ligt echt op een steenworp afstand van zee. Er is een grote verscheidenheid van plaatsen van groot van plaats 508 tot 524 tot klein in de 100 tot 170. Serie. Ontvangst in de receptie is vriendelijk en er is een supermarkt met verse broodjes service. Het sanitair werd eind augustus goed schoon gemaakt er is toilet papier aanwezig. We hebben ons prima kunnen vermaken met Vlissingen op 2km en Middelburg op 3 km fietsen, mogelijkheden voor vertier en gebruik van het sub-tropische zwembad in Domburg geven een extra plus aan de camping. Strand prima en geschikt voor honden.
Mening nr: 1220
Datum: 12-06-2008
leni oskam 
®  
september - oktober 2006
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ik ben het helemaal met de familie Evelien eens, ook wij hebben hier heerlijke jaren gekampeerd totdat Roompot het overnam wat een zooitje is het toen geworden wat terrein betreft, kleine plaatsen, je kon er amper je caravan (en dat was echt geen grote t.w. een Eriba Touring Troll) op zijn plek krijgen en dan nog een heleboel geld betalen. plus dat er zowat geen sprietje gras meer te bekennen was en je op de zwarte zand stond, zo slecht werd het veld onderhouden. Hartstikke jammer, zo zie je maar weer dat verandering nog geen verbetering hoeft te zijn. Ons zien ze hier niet meer
Mening nr: 830
Datum: 22-08-2007
evelien 
®  
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben jaren op deze camping gekampeerd en dat beviel heel goed. Kleine gemoedelijke camping direct aan het mooie strand. Toen wij een jaartje naar Limburg wilde misten wij het strand toch wel. Dus besloten wij voor een paar dagen naar dishoek te gaan. De camping was net overgenomen door Roompot en we kende het niet meer terug. De plaatsen waren veel kleiner geworden, en er liep s'nachts bewaking. Dat was bij de vorige eigenaren niet nodig. We kregen een heel klein plekje waar onze caravan van 4.20 mtr net op kon. Na 1 nacht was mijn man het zat en ging naar de receptie om te vragen of wij een grotere plaats konden krijgen op het oude gedeelte wat niet overhoop gegooit was. Bij de receptie stonden allemaal mensen waarbij in de auto was ingebroken of in de tent. We kregen een andere plaats en zijn omdat we al betaald hadden nog maar 2 nachtten gebleven, maar ons gemoedelijke campinkje was het niet meer.