Sluiten

Camping Vinkenhof in Mechelen

Vinkenhof
Accomodatie verhuurSVR camping
Deze gemoedelijke vakantiebestemming is gelegen aan de rand van het Bovenste bos, een bijzonder fraai wandelgebied. Voor de kinderen is er een speeltuintje bijvoorbeeld. Ook kunnen ze meegenieten van het boerderijleven. Er zijn zwembaden in de buurt. De sanitaire voorzieningen van deze camping zijn onlangs compleet uitgebreid. U bevindt zich hier in het Zuid-Limburgse heuvellandschap met haar uitzonderlijke flora en fauna. Zeldzame plantensoorten van dichtbij bewonderen of (eventueel onder begeleiding van de gids) een mogelijkheid hebben reeën en dassen te kunnen zien.
laag - hoog
Camping Vinkenhof
Overgeul 13
6281BG - Mechelen
Provincie: Limburg
Telefoon: 043-4551457

GPS coördinaten: 50.7959 / 5.9169
(50.7959° 47' 45.2'' N    5° 55' 0.8'' O)
Aantal plaatsen: 15  / Toerplaatsen: 15
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Vinkenhof

Meningen over Camping Vinkenhof

Mening nr: 2358
Datum: 24-10-2009
Renders 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

De camping op zich is heel goed en mooi. het onderhout is ook prima. gras word op tijd gemaaid,het sanitair is goed en zeer schoon Maar nu de min punten: Bij aankomst moet je een formulier in vullen met naam en adres en de tijd dat men op de camping wil zijn, dat is heel gewoon. Maar ongewoon vind ik dat men ook je Sofi nummer wil hebben en het nummer van je paspoort en welk beroep je hebt Voor al het warm water heb je muntjes nodig. WC papier mee brengen,dus met de rol onder de arm over de camping naar de WC Als je op Zondag morgen wilt vertrekken moet je toch de hele dag betalen verder hebben we het heel leuk gehad op Camping Vinkenhof in Mechelen
Mening nr: 2291
Datum: 06-09-2009
A&B 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn hier in week 35/36 geweest. De plaatsen zijn rondom een grasveld gelegen en de plaatsen zijn erg dicht op elkaar en je hebt dus weinig privay. Schoon en modern sanitair, douche en warm water kost €0.60. Erg veel gasten die hier al jaren komen en zich dan ook overal mee bemoeien.Je moet hier van houden,voor ons niet de juiste camping. Je kunt vanaf de camping veel wandelingen/fietstochten maken of dagjes uit naar Aken of Maastricht.
Mening nr: 1850
Datum: 12-05-2009
S.v.d.Kieft 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Geweldig leuke camping. Prachtige omgeving en hele aardige familie de familie Vinken. Het sanitair is ruim, nieuw en schoon. Nadeel is dat je zelf toiletpapier moet meenemen en het warm water werkt op muntjes. De plekken zijn redelijk ruim en staan erg gezellig. Voor de kinderen een vogelnestschommel, trampoline, tafeltennis en skelters. De gebouwen op de camping zijn mooi gemaakt in de zelfde stijl. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten en andere toeristische uitstapjes. Wij komen hier zeker weer een keer terug.