Sluiten

Camping De Hanestede in Noordwolde

Camping De Hanestede in Noordwolde Camping De Hanestede in Noordwolde Camping De Hanestede in Noordwolde
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Hanestede in Noordwolde is een familiebedrijf, dat zich richt op gezinnen met kinderen die op de basisschool zitten. In de zomervakantie is er een actief en afwisselend recreatieprogramma, maar ook in de speeltuin, op de veldjes of in het kinderboerderijtje zullen de kinderen zich geen moment vervelen.

Op en rondom de camping is veel te beleven. Tegenover de camping liggen de door bronnen gevoede Spokeplas en het verwarmde openluchtzwembad De Dobbe. De camping ligt aan de rand van het Drents-Friese Wold, een natuurgebied op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen!

Camping De Hanestede
Elsweg 11
8391KB - Noordwolde
Provincie: Friesland
Telefoon: 0561-431901

GPS coördinaten: 52.88198 / 6.13758
(52.88198° 52' 55.1'' N    6° 8' 15.3'' O)
Aantal plaatsen: 220  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Hanestede

Meningen over Camping De Hanestede

Mening nr: 1719
Datum: 22-02-2009
Famiilie Goeree 
®  
september - oktober 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping van staatsbosbeheer; dus de natuur staat in het middelpunt. goede voorzieningen; geschikt voor gezinnen met kinderen tot ca 12 jaar ( in hoogseizoen recreatieprogramma) en rustzoekers. Veel voorzieningen in de omgeving ( spokeplas en gemeentezwembad de dobbe) 2 grote supermarkten in Noordwolde. Prachtige natuur ( linde valei; rottige meenthe; weerribben; drents friese wold in de nabije (fiets) omgeving; vlakbij leuke steden als Heerenveen; steenwijk. kortom voor elk wat wils. In het hoogseizoen is het sanitair wat weinig( 1 gebouw voor de hele camping); maar wel mooi sanitair. Helft stacaravans en helft passanten