Sluiten

Camping Latour in Oirschot

Camping Latour in Oirschot Camping Latour in Oirschot Camping Latour in Oirschot
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Latour ligt bij de monumentenplaats Oirschot in de prachtige natuur van de Kempen. Er zijn optimale voorzieningen voor jonge gezinnen en rustzoekers. Op het park staat een kinderboerderij met speeltuin, winkel, snackbar, terras en Yoehoes Eethuis waar het goed toeven is. Op een aantal velden staan spannende speeltoestellen. In de vakantieperiodes is ons recreatieteam actief. Naast het park ligt het mooie zwembad van Oirschot waar onze gasten vrij gebruik van mogen maken. De Efteling, Beekse Bergen en Autotron liggen in de buurt.

Kampeerders van deze campingpark kunnen gratis gebruik maken van het naastgelegen zwembad. Tegen betaling van een borg van € 10,- per pasje, enkel per pin te betalen, kunt u een zwempas afhalen bij de receptie. De dag-gasten kunnen ook gebruik maken van het zwembad middels een ticket die ze bij de balie van het zwembad kunnen kopen.

Camping Latour
Bloemendaal 7
5688GP - Oirschot
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0499-575625

GPS coördinaten: 51.497 / 5.3187
(51.497° 29' 49.2'' N    5° 19' 7.3'' O)
Aantal plaatsen: 159  / Toerplaatsen: 60
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Latour

Meningen over Camping Latour

Mening nr: 2474
Datum: 12-03-2010
van Dijck 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heel mooi gelegen camping. Lekker in bosrijke omgeving met het leuke en pitoreske dorpje Oirschot op loopafstand. Zeker voor jongere kinderen een leuke overzichtelijke camping, met in de vakantietijden een gezellig animatieteam. Sanitair is ruim en schoon. Bovendien mag je gratis gebruik maken van het naast de camping gelegen overdekte zwembad (groot bad met speelmatten, kleuterbad, en peuterbad en voor de ouders een lekkere sauna...). Bij mooi weer ook nog eens een buitenzwembad met glijbaan! Dus ook bij minder mooi weer kun je lekker gaan zwemmen. Het zwembad is toegankelijk via een avontuurlijk bospaadje. In het bos ligt een trimbaan en een gave fietscrossbaan. Verder is er genoeg te beleven in de omgeving. De camping is 2 jaar geleden van eigenaar veranderd dus eerder geplaatste opmerkingen hierover zijn zeker niet meer van toepassing. Wij gaan er in ieder geval met plezier naar terug.
Mening nr: 1997
Datum: 23-06-2009
Joop Frederiks 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn in juni op deze camping geweest en hebben het erg naar onszin gehad mooie was gelegenheid mooie plaatsen en een zeer vriendelijke beheerder Frank nog bedankt daarvoor ondanks het natte weer fijne dagen gehad
Mening nr: 860
Datum: 01-09-2007
Bien 
®  

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen hier al een aantal jaren seizoensperiodes. *De caming opzich is prima: Schoon Sanitair,(je hebt 2 sanitair gebouwen de een is beter dan de ander, maar ze zijn beide wel schoon) Toch zouden er meer douchen bij moeten, omdat dit in een drukke periode gewoon te weinig. Er is een leuke speeltuin voor de kids en in de vakanties is er ook een leuk recreatieteam. * Het personeel opzich is vriendelijk, alleen de eigenaar en eigenares zijn niet echt sympathiek en zeer onpersoonlijk. Naar onze ervaring zijn ze erg oneerlijk en niet redelijk. Om een Voorbeeld te noemen: Als je voor een aantal dagen of weken wil komen , zetten ze je op een comfortplaats, terwijl er ook nog een soort trekkers veldje of 6 Ampere velden zijn. Dit was niet mogelijk, het enige wat mogelijk was, was de comfortplaats die ook gelijk een stukje duurder is. *Als je voortent of luifel staat en je wilt voor de tent/luifel nog een kleed neer leggen voor bijvooreeld onder je aanzetluifel ,doen ze verschrikkelijk moeilijk Deze moet gewoon weggehaald worden. Ook windschermen hebben ze liever niet. We hebben hier wel met plezier gestaan, maar door diversen opgestapelde dingen gaan wij onze vleugels spreiden en toch eens elders kijken.
Mening nr: 571
Datum: 01-05-2007
Mirjam 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping, zeker voor kinderen. Sanitair is tiptop in orde. De eigenaar echter is een onvriendelijke man die het zijn gasten niet naar de zin kan maken. Reageert erg overspannen..
Mening nr: 31
Datum: 15-05-2006
kikas 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping waar genoeg te doen is voor de kinderen mooie plekken en vriendelijk personeel. Goed restaurant. Prima sanitair. Een aanrader. Nadeel is dat het vrij dichtbij een drukke doorgaande weg is wat wij wel wat vervelend vonden.