Sluiten

Camping Kampeertuin de Kikkerberg in Oostwold

Camping Kampeertuin de Kikkerberg in Oostwold Camping Kampeertuin de Kikkerberg in Oostwold Camping Kampeertuin de Kikkerberg in Oostwold
Huisdieren toegestaan

Camping de Kikkerberg ligt midden in het Oldambt en op loopafstand van het Oldambtmeer en is vooral gericht op mensen, die rond trekken met rugzak, fiets of bromscooter dan wel motor, en die één of meerdere dagen rond willen kijken in het Oldambt alvorens verder te gaan. Dat houdt niet in dat gasten die met een auto zijn, al dan niet met caravan, of bungalowtent, of een niet al te grote camper, en voor één of meerdere dagen onderdak zoeken niet welkom zijn.

Het Oldambtmeer is ongeveer acht vierkante kilometer groot en geheel ingericht voor recreatie. U kunt er zwemmen, zeilen, met de kano op pad gaan etc. Het Oldambt ligt in Oost-Groningen waar veel mooie fietsroutes zijn. Dit maakt het gebied bij uitstek geschikt voor fietsvakanties maar ook zijn er diverse wandelroutes.

Camping Kampeertuin de Kikkerberg
Nieuweweg 11
9682RL - Oostwold
Provincie: Groningen
Telefoon: 06-10268648

GPS coördinaten: 53.19134 / 7.05724
(53.19134° 11' 28.8'' N    7° 3' 26.1'' O)
Aantal plaatsen: 10  / Toerplaatsen: 10
Open van: 15 mei   tot: 15 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Kampeertuin de Kikkerberg

Meningen over Camping Kampeertuin de Kikkerberg

Mening nr: 5036
Datum: 14-08-2015
Kim en Dirk 
juli - augustus 2015
Jong (echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Accomodatie/plaats: 9| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

We vonden de Kikkerberg een prachtige camping. Het lijkt bijna een botanische tuin, met allerlei mooie planten, een leuke vijver en veel beschutte hoekjes. We mochten onze tent neerzetten waar we wilden. 's Nachts was het muisstil. Het sanitair was erg ruim, prettig en schoon. De eigenares was vriendelijk en behulpzaam. Deze camping is absoluut een aanrader wanneer je een rustige, mooie en schone camping zoekt.