Sluiten

Camping Wilgerak 't in Schoonhoven

Camping Wilgerak 't in Schoonhoven Camping Wilgerak 't in Schoonhoven Camping Wilgerak 't in Schoonhoven
Strand (zee/meer/rivier)Huisdieren toegestaan

Wij streven er naar om een rustpunt in uw drukke leven te zijn. Dus mensen die op zoek zijn naar rust, geen lawaai of disco zijn van harte welkom. We proberen ons terrein zoveel mogelijk senioren vriendelijk te maken. Ons tentjesveld is werkelijk uniek. Niks achteraf in een hoekje, nee u staat echt met uw tentje aan de rivier.

Er zijn ook picknicktafels geplaatst. Bij de camping hoort ook een jachthaven, wanneer u 's avonds de zon onder ziet gaan over de haven, is de idylle compleet. Door dit unieke stuk natuur kunt u vele wandel- of fietstochten maken. Zelfs de molentochten naar Kinderdijk zijn haalbaar. Een dagje naar Rotterdam, Utrecht, Gouda.

Direct naast de camping-jachthaven vindt u het openluchtzwembad van Schoonhoven. Zwembad ’t Wilgerak is ruim opgezet, beschikt over drie buitenbaden en een grote speel- en zonneweide. Zwemliefhebbers kunnen hier dan ook zorgeloos genieten van een ontspannen dag aan het zwembad!

Camping Wilgerak 't
Lekdijk oost 3
2871AD - Schoonhoven
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 0182-382836

GPS coördinaten: 51.94219 / 4.8648
(51.94219° 56' 31.9'' N    4° 51' 53.3'' O)
Aantal plaatsen: 83  / Toerplaatsen: 31
Open van: 01 april   tot: 30 september

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Wilgerak 't

Meningen over Camping Wilgerak 't

Mening nr: 3395
Datum: 14-07-2011
Ervin Nagy 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

leuke camping met vriendelijke beheerders, heb er een fijne midweek van van 4 tot 8 juli gehad met mn 2 jongens in de tent, vooral de eet kaart en de bediening in de kantine was heel fijn, heb er genoten van de rust en het uitzicht langs de lek.sanitair mss iets gedateerd maar netjes schoon.
Mening nr: 1865
Datum: 20-05-2009
Erna de Jong 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wie niet al te hoge eisen stelt aan luxe-sanitair en voorzieningen als kabeltv en internet, zal op deze camping een prima tijd hebben ook al is deze bij uitstek geschikt voor de wat oudere doelgroep zonder kinderen. De camping ligt erg mooi aan De Lek met voor bijna iedereen zicht op langsvarende schepen ed., bij de camping hoort een kleine jachthaven, maar daar heb je absoluut geen last van, integendeel geeft gezelligheid. Alles is verzorgd wat best een compliment is gezien de leeftijd van de gebouwen, de beheerder erg vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is schitterend, echt het Groene Hart, aanrader voor fietsers en wandelaars. Op loopafstand van de camping is het openluchtzwembad van Schoonhoven.
Mening nr: 1231
Datum: 18-06-2008
Jacques van Blok 
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Heb een reuzetijd gehad op deze knusse kleine camping. Het is waar het sanitair is oud maar schoon, er zal een nieuwe beheerder zijn, want de ontvangst was hartelijk en gastvrij. De kantine is nu weer in gebruik en zeker niet slecht. De plaatsen zijn ruim en rustig, prachtig uitzicht over de Lek en de omgeving is zeer aantrekkelijk voor fietsers.
Mening nr: 950
Datum: 30-10-2007
Piet van Stralen 
september - oktober 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een camping op een unieke lokatie, maar helaas gaat het beheer achteruit. Het sanitair is niet meet wat het geweest is en wordt slecht bijgehouden. Wat mij nog het meest tegenstaat is de eigenaar met zijn familie. Een erg onvriendelijke familie die, maar misschien mag ik dit niet zeggen, meer weg hebben van kampers dan een vriendelijke campingbaas. Ik heb met eigen ogen gezien hoe zij een stel fietsers hardhandig van het terrein af joegen omdat zij zich niet gemeld zouden hebben. De fietsers vertelde me later dat ze alleen een boterhammetje wilde eten aan een van de tafeltjes aan het water en geen idee hadden dat ze zich op privéterrein bevonden. Toen ik hier later de campingbaas op aansprak kreeg ik te horen dat ik me met mijn eigen zaken moest bemoeien. Zeer onvriendelijk allemaal. Terug van vakantie ben ik wat navraag gaan doen en nu blijkt dat deze camping helemaal niet is aangemeld bij de ANWB. Dit terwijk op huin website wel heel groot het logo van de ANWB wordt vermeld. Ik hoop dat er meer mensen een reactie plaatsen over deze camping zodat er een eerlijk oordeel te vellen valt. Ik ben negatief, maar misschien zijn anderen weer erg positief.