kleinere camping met zwembad noord Nederland

kleinere camping met zwembad noord Nederland (Gesloten voor reacties)

inge 06.06.2016 13:34
Wij zijn voor de tweede week van juli nog op zoek naar een leuke, gezellige camping in het noorden van nederland. Ik denk dan aan friesland, overijssel, gelderland...
We zijn op zoek naar een camping waar niet te veel plaatsen zijn, max 150, en liefst zo weinig mogelijk vaste staanplaatsen, kwestie van het ons-kent-ons gevoel wat in te perken. We hebben twee zoontjes van 11 en 12 jaar die heel graag voetballen maar we zouden ook wel graag een zwembadje hebben. Bedoeling is dat we veel op de camping vertoeven maar ook vele uitstapjes gaan maken. We reizen met een caravan. Een barretje is ook altijd leuk. veel animatie moet niet, mag. Maar vooral veel leeftijdsgenootjes zou welkom zijn. Wie heeft de ideale camping? Ik had al wat in gedachte, maar dat zijn allemaal zo'n grote campings lijkt mij. ( De kleine wolf, de Koeksebelt, de Lemeler Esvh, De zandstuve, De Wildhoeve, De Beerze Bulten,...) wie heeft voor ons de ideale camping??? Groetjes uit België

Inge 08.06.2016 10:49
Allé mensen, heeft er niemand de ultieme tip?

Willie 10.06.2016 10:46
in Drenthe: Camping de Zeven heuveltjes in Ees. Aan de rand van bos. Dichtbij Emmen waar net de nieuwe dierentuin Wildlands Zoo is geopend. Het boomkroonpad in de bossen van Borger-Odoorn.Het openluchtzwembad in Exloo. Hunebedden museum in Borger. Voor de liefhebber van patchwork/quilten de Naaidoos in NieuwBuinen, de Stofmeid in Borger. Voor de motorliefhebbers TTcircuit in Assen.
Vergeet niet de fietsen mee te nemen. De camping heeft wel vaste plaatsen met stacaravans, maar dat is een heel apart gedeelte.

Geplaatst door: Car2 12.06.2016 21:20
De camping is niet klein, maar heeft allemaal aparte veldjes zodat je niet het gevoel krijgt dat je op een grote camping staat.
Zwembad(en) en een overdekt speelpaleis, bosrijke omgeving.
http://www.nederland-camping.nl/camping/Bakkeveen/Hout_T/
http://www.molecaten.nl/t-hout/flippiespretpaleis

Of deze
http://www.bergumermeer.nl/zwembad/
http://www.nederland-camping.nl/camping/Sumar/Bergumermeer/

Er zijn wel vele kleine camping, maar in combinatie met zwembad is lastig te vinden.

Deze camping geeft bij verblijf van minimaal 3 nachten kaartjes voor het openbare zwembad (1,5 km)
http://www.nederland-camping.nl/camping/Bakkeveen/De_Ikeleane/
http://www.ikeleane.nl/camping-friesland

Geplaatst door: Jetje 21.07.2016 18:34
het is dan wel een camping in noord Brabant, wel in een heel mooie omgeving .
Camping De Meerdonk in Heeswijk net onder s-Hertogembosch.
Niet al te groot, mooi zwembad, speeltuin en voetbalveldje. Een horeca met terras voor een drankje, ijsje en iets te eten.

Henriette 17.06.2017 20:17
Camping Het Zwanemeer in Gieten.
http://www.nederland-camping.nl/camping/Gieten/Zwanemeer/

Naast de camping ligt een (openbaar) zwembad waar campinggasten gratis gebruik van mogen maken. De camping is gezellig en er worden veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd.