Petitie "Stop de groei van grote vakantieparken"

Petitie "Stop de groei van grote vakantieparken"

Dorienmas 19.10.2023 20:39
De ene na de andere camping wordt opgekocht door grote, veelal buitenlandse, roofinvesteerders. Mensen die soms tientallen jaren een eigen paradijsje hebben opgebouwd, hun vrienden daar hebben, de liefde van hun leven hebben ontmoet. Kleine kinderen spelenderwijs daar in de weekenden en vakanties, groot zijn geworden en vervolgens een eigen chaletje hebben gekocht. Al die mensen worden met een luttele oprotpremie van ± 1700,- van de camping afgestuurd. Geen enkel empatistisch inlevingsvermogen. Alles voor het grote geld en schijt aan wat het voor de natuur betekent. Veel gemeentebesturen die zich in laten pakken door de mooie praatjes (en het grote geld) hoe goed deze groei is voor de gemeente. Goed voor de gemeentepot maar zeker niet voor de natuur en de gewone burger.
Dit moet gewoon stoppen!! Voordat er geen enkele camping meer over is voor de gewone burger met de kleine(re) beurs om te kunnen ontspannen.

Daarom deze noodoproep onderstaande petitie te teken. De politieke partij SP vecht knetterhard met ons mee net als de vrijwilligers van de landelijk werkende groep Recreanten Recht. En dan alle inmiddels supersnel opgerichte belangenverenigingen op vele campings. Het wordt hoogtijd dat we knetterhard terugvechten. We laten ons niet meer als een stuk vuil behandelen. Genoeg is genoeg!

Hieronder de link naar de petitie. Alsjeblieft, help ons en teken de petitie 🙏

https://stopvakantieparken.petities.nl/?t=Stop&fbclid=IwAR0pWkU2KolYZaOmZhZ_yUyJMExQdZl9Ij44NiSuPKei7ilEUiEAbp26C1k