kindercamping

kindercamping (Gesloten voor reacties)

mirjam 30.11.2008 13:28
wij zijn op zoek naar een leuke kindercamping in nederland. het liefst met een speeltuintje op ieder veld zodat je de kinderen in de gaten kan houden.
graag met zwembad maar een zwemmeertje mag ook. animatie mag maar hoeft niet.
wel belangrijk dat je er wat eten kan afhalen en dat het sanitair schoon is.
wij hebben een dochter van bijna 4 en zoeken dus iets leuks.
het liefst ook een camping waar oudere jeugd geen overlast mag veroorzaken(eerder negatieve ervaringen mee gehad)
wie oh wie wil ons een leuke tip geven. we blijven volgend jaar voor het eerst in nederland na jaren in frankrijk te zijn geweest en hebben ons nooit zo in de nederlandse campings verdiept.
alvast bedankt

patries 30.11.2008 15:52
De sprookjescamping is echt heel erg leuk voor je dochter. Een zalige camping met superschoon sanitair, leuk binnen en buitenzwembad. Deze camping is geschikt voor kinderen tot een jaar of 7, dus van grote kinderen zul je geen last hebben.

http://www.nederland-camping.nl/campinginformatie.asp?CampingID=087042

Wat ook heel erg leuk is is De Molenhof. Schoon sanitair, ze kunnen overal spelen. Volgend jaar krijgen ze een geheel nieuw binnenbad.

http://www.nederland-camping.nl/campinginformatie.asp?CampingID=321922

Beide campings zijn superleuk voor de kleine kids, en dan ook vakantie voor papa en mama!

Geplaatst door: A&B 30.11.2008 19:50
Camping de Wildhoeve te Emst is waarschijnlijk een goede camping voor jullie.
Mooie veldjes waarop een speelwerktuig staat. Binnen/Buiten zwembad en schoon santair, fantastische omgeving.
Zondag 14 december opendag en winterfair!!

Geplaatst door: cybermama 28.12.2008 23:07
De berenkuil in Grolloo. Super animatieteam. De hele dag is er wat voor kinderen te doen. Wij hebben er gestaan met onze kids van 6 en 4.
Mooi speelveldje in het midden zodat we ze goed in de gaten konden houden.
Werd door de dame op de receptie zelf gemeld welke veldjes geschikt zouden zijn voor die leeftijd.
En ze hadden gelijk. We hebben genoten!

Cynthia 06.03.2009 14:36
We zijn net het afgelopen weekend gaan kijken op camping Beerze Bulten (www.beerzebulten.nl), en hebben daar een plekje besproken voor een weekje in mei.
Wat een prachtige camping, veel bomen, echt mooi aangelegd.

De faciliteiten lijken ook super voor kleine kinderen (voor zover je dat kunt beoordelen in een half uurtje rondlopen), er is een binnen en buitenzwembad, recreatieplas met heel veel speeltoestellen, grote binnenspeeltuin, theater.
De plaatsen zijn heel verschillend, sommige liggen prachtig verscholen in het groen, andere aan kleine veldjes met speeltoestellen, andere wat (te) dicht langs de weg - het loont dus de moeite om even te kijken vantevoren als je de gelegenheid hebt, want het varieert nogal. Op de plattegrond kun je er echt niks van maken, bomen staan zomaar lukraak ingetekend, en het ene speeltuintje is beslist het andere niet.
We hebben zelf een plekje uitgezocht op een veldje met speeltoestellen (leuk voor ons dochtertje van 3,5 jaar).

De sprookjescamping leek me ook erg mooi, maar is bijna 2 keer zo duur, en heeft zo op het eerste gezicht (van horen zeggen, en van de website) niet heel veel meer te bieden dan Beerze Bulten - dus die viel voor ons af.

Ook daar in de buurt zit camping de Zandstuve, ook die hebben we bekeken. Deze heeft speeltoestellen op alle veldjes (de speeltuintjes op de velden zijn egienlijk uitgebreider dan bij Beerze Bulten), maar was verder wat kaal en open (ok, groeit nog wel dicht in het voorjaar waarschijnlijk), het oogde allemaal net iets minder verzorgd en wat simpeler. Wel een stuk overzichtelijker, dat heeft ook zijn voordelen natuurlijk.

anke 06.03.2009 20:57
http://www.ardoer.com/nl/camping/wije_werelt_camping_de/

Hier hebben wij met onze toen jonge kinderen heerlijke vakanties gehad.

Geplaatst door: petra 09.03.2009 22:28
een supercamping voor kinderen tot ca 7 jaar is de sprookjescamping

Geplaatst door: PetraHM 10.03.2009 10:04

Rianne 27.03.2009 10:27
Een aanrader voor een vakantie met kids is camping de Poppe in Markelo. Met het animatieteam kunnen de kinderen knutselen en andere activiteiten doen. Er zijn speeltuinen en er zijn vaak leuke voorstellingen. In het zwembad is een glijbaan en bij het meer is ook nog een grote trampoline.

Zie ook: camping-markelo.nl

Geplaatst door: Jolêne 20.04.2009 04:31
Wanneer u houdt van dieren, rust en natuurlijke omgeving is Boerderijcamping Van Loon's Hoekske in Kaatsheuvel misschien iets voor u. Het is een kleine camping (15) staanplaatsen waar de kinderen spelen direct aan het veldje. Er is de mogelijkheid te kijken en helpen op de boerderij (melkveehouderij). Er zijn fietsjes, skelters enz... aanwezig om mee te spelen. De camping is op 10 minuten fietsen van de Efteling, en er zijn mooie speeltuinen in de buurt. Zwembaden (overdekt, buiten en natuurbad)op fietsafstand.
Kijk eens op wwww.vanloonshoekske.nl

Geplaatst door: T.de Bot 22.04.2010 18:29
camping de paal in Bergeyk
vreselijk leuke camping voor kinderen tot een jaar of 10
veel animatie voor kleine en de grotere kinderen, grote plaatsen,ook met eventueel privesanitair,water,afvor,elektro,kabel, speeltuintje op elk veld, grote zandvlakte met water en speeltoestellen, leuk binnen en buiten bad,gezellige mensen,veel te doen in de buurt,enz.enz.enz. wij staan er dit jaar voor de vierde keer een heel voorseizoen en gaan volgend jaar waarschijnlijk weer

Geplaatst door: Karin 15.05.2010 16:42
Een ontzettend leuke camping met jonge kinderen is Schinkel in Hoenderloo.
Het is jammer dat ze geen binnenbad hebben maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door de speelzolder. Het is geen massacamping zoals de sprookjescamping waar het dringen is om naar binnen te gaan bij het theater. Het is een kleinschalige camping met veel natuuractiviteiten en waar de eigenaar niet allen koning Schinkel speelt maar ook na het eten de kinderen op haalt om een rondje over de camping heen te rijden.

Geplaatst door: PetraHM 18.05.2010 12:57
@mirjam: inmiddels zijn er al meer dan 10 suggesties gedaan. Misschien wordt het eens tijd om te reageren op al deze tips. Is dit wat je zoekt?

Geplaatst door: mirjam 18.05.2010 16:14
bedankt voor alle reacties. we hebben besloten om een week naar hoeve heikant te gaan en daarna naar camping de paal

Geplaatst door: Jana 30.05.2010 21:13
Wij zijn in de meivakantie en met pinksteren op een hele leuke camping geweest.Sanitair is prima en er is een mooie speeltuin. Ook is er een zwemmeertje met strand en kunnen kinderen ponyrijden.www.ponycamping'sgravenhof

Petra 05.01.2011 19:24
Ik lees in een reactie dat de speeltoestellen op de veldjes van camping Beerze Bulten nogal verschillen. Wie is op deze camping geweest en weet welke veldjes leuke speeltoestellen hebben? Onze kinderen zijn 3 en 6 jaar. De oudste kan best naar een ander veldje toe voor een speeltoestel. Bij de jongste hou ik graag nog even een oogje in het zeil. Dus ik ben op zoek naar speeltoestellen waar voornamelijk de jongste zelf 'veilig' op kan spelen.

Geplaatst door: Sabine 25.12.2012 20:45
Camping Laag Kanje in Maarn is een hele leuke camping.
Zeer kind vriendelijk met een grote speeltuin en nog een aantal kleine speeltuintjes, animatie en een meer.
De omgeving is ook super en het is heerlijk rustig.
Sanitair is schoon en er is een restaurant, snackbar en een supermarkt.
Er zijn in de omgeving leuke dingen om te doen; speeltuinen, zwembad, bioscoop en meer. Zeker de moeite waard om hier ook even naar te kijken.

Geplaatst door: miranda 11.03.2013 21:00
Het Eibernest in Eibergen is heel erg leuk voor kinderen en een voordeel: ze staan regelmatig op vakantieveiling, dus het kan lekker goedkoop;).

Er is op elk veldje een speeltuintje, nette sanitair, een leuke zwembad en voor de kleintjes een veilig peuterbadje, om de dag komen er pony's waarop de kinderen kunnen rijden en elke dag is er voor de kinderen wat te doen. Voor de allerkleinste is er elke morgen een kidsclub voor een euro!

Alleen jammer dat er geen winkeltje op de camping aanwezig is. Wel een cafetaria. Maar het centrum Eibergen is goed aan te rijden en in Duitsland boodschappen doen kan natuurlijk ook.

Camping IJsselstrand 18.03.2013 15:27
Gezellig kinder camping met kampeervelden waar speeltoestellen aanwezig zijn. Met overdekt zwembad, binnen speelparadijs en animatie tijdens de schoolvakanties!! Ook is er een manege, supermarkt, cafetaria, pizzaria en restaurant aanwezig.

Kijk voor leuke aanbiedingen op www.ijsselstrand.nl

Debbie 08.05.2013 14:54