Camping die ook leuk is voor de leeftijd van 17 jaar!

Camping die ook leuk is voor de leeftijd van 17 jaar! (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Marit 20.01.2009 15:38
Wij willen zomer 2009 of zomer 2010 naar een camping in Nederland. Omdat wij nog nooit gekampeerd hebben in Nederland hebben wij geen idee wat wij moeten verwachten. Nu met de financiele crisis gaat het allemaal wat minder in Nederland. Dit lijkt ons een goede aanleiding om een keer in Nederland te kamperen. Het kamperen in Nederland hebben wij altijd al een keer gewild. Nu wilt onze zoon van 17 jaar ook nog wel mee en misschien komt onze andere zoon van 19 dan ook nog wel even. Wij zoeken dus een camping waar ook een leuke discotheek is voor onze zoon en waar hij zich ook goed kan vermaken. Wij, als ouders, willen graag fietsen in de omgeving. Wij hebben het liefst een camping aan water met een zwembad erbij. En dit allemaal voor een redelijke prijs, niet te dure campings.
Ik hoop dat jullie tips hebben. Gelieve geen camping in de achterhoek, omdat wij daar al wonen, dus al genoeg van de omgeving gezien hebben.

Geplaatst door: Ina 21.01.2009 20:11
Hallo,

Misschien is De Heldense Bossen in Helden iets voor jullie. Er zit een zwembad bij de camping en toen wij er waren (2007) waren er veel oudere kinderen. Ze gingen met een grote groep naar de disco in het dorp. Waren volgens mij wel veel vaste gasten maar niet het idee dat je daar geen aansluiting bij zou kunnen krijgen.

Geplaatst door: Nancy 25.01.2009 00:38
Zelf hebben we samen met onze 2 zonen van 15 jaar de vakantie van 2008 doorgebracht op camping www.terspegelt.nl in Eersel.

Hier is van alles te doen, zeker voor jongeren van 17 jaar.
Er is een discotheek, binnenzwembad maar ook een grote recreatieplas.
Volop mogelijkheden voor een leuke vakantie.
Ook in de omgeving volop fiets recreatie.

Eerlijk is eerlijk. Het is geen goedkope camping maar het is het dubbel en dwars waard.

Wij hebben in ieder geval voor deze zomer weer geboekt op Ter Spegelt.

Succes en met zoektocht en misschien wel tot ziens

Groetjes
Nancy