hondje mee, waar ging u naartoe?

hondje mee, waar ging u naartoe? (Gesloten voor reacties)

ineke 04.01.2011 21:46
wij zijn afgelopen jaren naar frankrijk en spanje geweest en altijd gingen de hondjes mee. vorig jaar naar camping umag geweest, veel ruimte op de camping om de hond uit te laten en een speciaal stuk aan het water om te zonnen en zwemmen met honden, ik vond het er heerlijk rustig ondanks de grote van de camping en het hoogseizoen, hondendouche aanwezig. dit jaar blijven we in nederland maar ook weer op een speciale hondencamping waar ook genoeg te doen is voor mijn pubers. hier is ook een hondenstrand aanwezig nl: erkemederstrand ( http://www.erkemederstrand.nl/)
voor ons ook nog afwachten hoe het hier is

Geplaatst door: ineke 04.01.2011 21:48
ben nog vergeten te vermelden dat camping umag in kroatie is.

Jolanda 06.07.2011 13:39
Kent iemand een camping in Nederland waar ze ook een oppasservice voor je hond hebben, zodat je bijv. een middagje weg kunt zonder de hond?

Geplaatst door: Marita 22.07.2011 21:42
Onze honden, we hebben 2 berner sennen honden gaan altijd mee op vakantie.

In Nederland zoeken we altijd in Zeeland of Brabant een huis met afgesloten tuin De laatste 3 jaar gaan we ook naar Noorwegen reizen met de auto en de boot en logeren bij mijn broer die aan zijn huis een appartement heeft.

Geplaatst door: luna 12.08.2011 16:11
camping erkemederstrand is een ideale camping om de hond mee te nemen, er is ook een oppasservice voor een paar euro.

Geplaatst door: Bosgieter 13.08.2011 16:43
Wij zijn dit jaar naar camping Het Polderbos in Zeewolde geweest met onze grote labrador.
ideaal, gelijk uit de camping loop je het bos in waar ze los mogen lopen, op de camping moeten ze aangelijnd zijn, maar als ze niemand tot last zijn en op de eigen plek blijven mogen ze ook los.
onze hond heeft geen moment vast gelegen grote mooie plaatsen, en bij de receptie is ook een kennel waar je de hond voor een paar uurtjes kan brengen.

Begin Vorige Volgende Eind 1 2 

Pagina 2 van 2