camping in zeeland voor 2010

camping in zeeland voor 2010 (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: harry 01.11.2009 17:01
Hallo Kampeer vrienden en vriendinnen,
Ja het is nog een beetje vroeg en de caravan staat nog maar net in de staling en nu zijn we al weer bezig voor het kampeerseizoen 2010.
Na afgelopen jaar in Nederland te hebben rond gezworven willen wij voor het kampeerseizoen 2010 graag naar Zeeland.
Wie van jullie weet of is op een leukecamping geweest in Zeeland.
waar moet de camping aan voldoen??
hij moet kind vriendelijk zijn voor een kind van 9 zodat hij ook lekker kan rond dollen en onze viervoetige blaffer moet ook mee kunnen.
mischien zou een zwembad ook leuk zijn.
tja en matuurlijk de zee.
wel graag een camping zo rond de €30,00
groet Harry


Geplaatst door: Corina 02.11.2009 16:18
Misschien is camping Napoleonhoeve in Breskens iets voor jullie? Wij hebben hier zelf geen ervaring mee, maar toen wij vorig jaar op strandcamping Groede in Groede stonden zijn wij daar gaan kijken en zag het er kindvriendelijk uit. Het mooie van een camping aan de Zeeuwsvlaanderse kust is voor de kinderen het haaientanden zoeken op het strand! Zeker de moeite waard!

wilma 13.11.2009 18:35
ben het helemaal met corina eens. erg leuke camping en zo lekker veel te doen in de omgeving. je zit zo in belgie en da is een dagje brugge super leuk, ook met kinderen echt een aanrader!

Geplaatst door: ® Ton Wolsky 06.01.2010 02:56
Om bij Breskens te blijven ......
Wij zijn van 22 aug. tot 5 sept. geweest op camping "Beachpark Schoneveld" in Breskens. Geweldige camping. Hebben er binnen gezwommen. Campingwinkel goed voorzien. Prima restaurant. Je kunt er praktisch vanaf de camping het strand op. Ook een strandpaviljoen voor eten-hapje-drankje aanwezig.Zeer ruime plaatsen en uitstekend sanitair. Kinderen en huisdier hebben er geweldig veel ruimte.