Camping Gulperberg, Gulpen Limburg

Camping Gulperberg, Gulpen Limburg (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Hendrika 07.04.2010 18:37
Wie is er kort geleden nog op deze camping geweest???? Lees goede maar ook zeer slechte reakties. Graag een recente ervaring aub....
We overwegen binnenkort te vertrekken en hebben nog flink wat campingcheques die we eerst willen opmaken, vandaar. Wij zijn echtpaar van 60 en willen graag wandelen en fietsen.

Geplaatst door: Gerard J 12.04.2010 22:55
Ik heb hier al een aantal jaren een aantal dagen doorgebracht, meestal in mei. Het is voor mij een prima camping, mooie uitzichten, prachtige wandelingen te maken, ook vanuit de camping. Fietsen wat minder door de hoogte verschillen.
Sfeer op de camping is goed, evenals de voorzieningen. Grappig is dat het voor gezinnen met jonge kinderen leuk is op de camping, maar tegelijk ook voor 55 . Aanrader in Gulpen is het grieks restaurant "Minos", goed eten tegen aantrekkelijke prijzen.

Geplaatst door: marian 05.05.2010 15:19
Mooie camping, maar al van diverse vriendenstellen gehoord, die graag fietsen in die omgeving dat er enorm gestolen wordt. Dure sportfietsen aan enorm slot, anderen zelfs fietsen aan slot in tentje. Schijnt elke zomer raak te zijn.