kleine camping voor kids

kleine camping voor kids (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: Bianca Gerritsen 28.11.2011 16:15
Wij zijn op zoek naar een leuke camping om met onze kinderen heen te gaan van 6 en 10 jaar oud. We zoeken een kleine camping. Belangrijk vinden we dat het sanitair goed schoon is en geen disco camping. Maar wel een camping waar onze oudste van 10 zich goed kan vermaken bijv met kampvuur, speurtochten avontuurlijke activiteiten etc.

anke 29.11.2011 10:49
Wij gingen met onze jonge kinderen naar camping de Wije Werelt in Otterlo, niet echt een kleine camping. Onze kinderen hebben zich daar altijd heel goed kunnen vermaken. Prachtige omgeving.

Geplaatst door: A&B 30.11.2011 11:48
Wij hebben jaren met onze kinderen op het tentenveld van camping de Paasheuvel in Vierhouten gestaan:
http://www.nederland-camping.nl/campinginformatie.asp?CampingID=704946

Vaak s'avonds kampvuur en marsmellows-broodjes bakken aan een stok.Volop speelmogelijkheden op de hei en in het bos,dus genieten!Onze jongens (nu volwassen mannen)hebben het er nog regelmatig over en dan gaan de ogen weer glimmen.We kamperen hier zelf nog regelmatig met veel plezier.

Geplaatst door: Regina Boer 30.11.2011 11:51
Hallo Bianca,

Kijk eens op de website van Mini-Camping de Vos in Lemelerveld (Overijssel):

http://www.nederland-camping.nl/campinginformatie.asp?CampingID=341007

www.camping-de-vos.nl. De camping is aardig gericht op jonge gezinnen. Er is een grote zandbank, veel skelters en fietsjes, een hut gemaakt op de grote zandberg (gedaan door kinderen van de leeftijdsgroep van uw kinderen), in het zomerseizoen wordt ook wel eens een dropping gedaan in het bos van de Lemelerberg. Kampvuur vindt regelmatig (bijna dagelijks in het hoogseizoen) plaats. Er is een heuse tipi waar de kinderen zich kunnen vermaken en er wordt als het lekker warm weer is ook speciaal voor de kinderen een zwembad opgezet. Daarnaast zijn er ook vele dieren aanwezig! Bekijk ook gerust hun hyves-pagina voor sfeerfoto's en vraag anders naar meningen op die hyvespagina. Groetjes Regina

Geplaatst door: bianca 05.12.2011 09:23
bedankt voor al jullie tips en nog meer zijn altijd welkom.

Geplaatst door: Emmy 22.04.2012 14:19
Ik weet niet of jullie al geslaagd zijn. Aangezien er stond nog meer tips zijn altijd welkom kun je ook nog kijken op www.lichtlucht.nl. Je hebt daar je eigen WC en het is zeker geen disco camping. Het is een kampeervereniging. Echt geschikt voor families. Er worden activiteiten georganiseerd door de ontspanningscommissie maar vooral activiteiten geschikt voor families met kinderen. Er zijn momenteel nog seizoensplaatsen vrij.