Leuke Hondencampings

Leuke Hondencampings (Gesloten voor reacties)

neenk 20.01.2012 21:39
er ging iets fout in mijn vorige bericht
Ik heb een website over leuke hondencampings in Europa gemaakt, nu wil ik hem vullen met campings die iets speciaals te bieden hebben voor honden en hun bazen.
Het doel van http://www.LeukeHondencampings.nl is kampeerders zo overzichtelijk mogelijk zoveel mogelijk links aan te bieden naar websites van campings waar het bijzonder leuk is om met je hond te vertoeven en hen de mogelijkheid te bieden om meningen over deze campings met elkaar te delen.

Het idee voor deze website is ontstaan nadat er op het forum van de website Camping-Frankrijk.nl heftige discussies over plaats vonden. Ik concludeerde dat er be-hoefte lijkt te zijn aan een gebundelde en complete informatie over dit soort campings.
Een andere conclusie die ik hieruit trok is dat als je als hondenbezitter je vakantie veel meer ontspannend is als je niet het gevoel hebt dat je overlast geeft, omdat de andere campinggasten zich storen aan de aanwezigheid van een hond. Ik verzamel nu alle links en wil deze op de website LeukeHondencampings.nl plaatsen.

Ik ben heel erg trots op mijn website, maar me er ook van bewust dat hij misschien nog lang niet perfect is. Ik zal telkens proberen verbeteringen toe te voegen. Ik zal het daarom fijn vinden als jullie mij suggesties voor eventuele verbeteringen of uitbreidingen willen geven.

Ook zal ik het leuk vinden, wanneer je nog tips over hondencampings of aan het met de hond kamperen gerelateerde onderwerpen heeft, deze van je te ontvangen


Geplaatst door: neenk 20.01.2012 21:40
ai wat dom, doe ik het nu weer fout??
http://www.leuke-hondencampings.nl
de website is echt wel leuk hoor!

Geplaatst door: neenk 02.03.2012 23:47
Ik heb inmiddels de website http://www.leuke-hondencampings.nl geupdate met veel meer campings in Europa. Tips zijn nog steeds welkom!