Een baan als beheerders echtpaar

Een baan als beheerders echtpaar (Gesloten voor reacties)

Gerrit en Marlies 24.09.2012 10:50
Hallo!

Graag stellen wij ons aan u voor; Wij zijn Gerrit (33) en Marlies (29. De huidige baan van Gerrit is hovenier en Marlies is werkzaam als begeleider van kinderen die een beperking hebben.

We zijn op zoek naar een baan als (assistent)beheerders (echtpaar) voor het hele jaar. Beide zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging, daarom zijn we op zoek naar wat anders. Het werk op een camping spreekt ons aan, omdat er veel afwisseling is in de werkzaamheden. Ook het sociale aspect trekt ons erg, en het feit dat je lekker buiten bent maakt dat tot een goede combinatie. Verder vinden wij het erg leuk om het de gasten naar de zin te maken dmv een praatje, hen informatie verstrekken en hen een ‘thuis’- gevoel te geven.

Bent u op zoek naar een sociaal, betrouwbaar, gastvriendelijk en initiatiefrijk koppel, dan bent u bij ons aan het juiste adres! We zijn mensen die van aanpakken weten en we zijn bereid om eventuele aanvullende cursussen te doen. Ook is het betrekken van een beheerders woning is geen probleem.

Bent u iemand of kent u iemand die op zoek is naar een beheerders echtpaar op zijn/haar camping, dan houden wij ons graag aanbevolen!

Met hartelijke groet,
Gerrit en Marlies

Monique 15.07.2013 19:17
Beste Marlies en Gerrit,

Zijn jullie inmiddels voorzien ????
Wij wonen in Frankrijk, hebben veel " tuin" en gites en zijn misschien op zoek.

Chr.Dijkstra 16.09.2016 12:09
Kijkt u eens op de website van mattas.org
Hierop staat een vacture die misschien voor u interessant is.