Kamperen met tent in Nederland?

Kamperen met tent in Nederland? (Gesloten voor reacties)

Geplaatst door: ® Eva 07.04.2014 15:39
Vorig jaar zijn we (gezin met 6) voor het eerst gaan kamperen in Frankrijk, het was heerlijk, 2 weken lang 30 graden gehad.

Dit jaar willen we wegens een beperkter budget eventueel in Nederland/België gaan kamperen, maar we twijfelen enorm over het weer, toevallig was de afgelopen zomer prachtig, maar dat is lang niet altijd zo.

Wie heeft ervaring met kamperen met tent in Nederland in de zomer eventueel met kinderen, doen of niet doen?

Geplaatst door: Monika 03.06.2014 13:44
wij kamperen nu voor het 4e jaar met een tent in Nederland met 3 kinderen. Wij hebben nog nooit echt slecht weer gehad, misschien geluk. Dit jaar gaan we weer gewoon in Nederland met onze tent kamperen we gaan al 4 juli weg en hebben er super veel zin in

Geplaatst door: Nienke 25.09.2014 01:52
Wij hebben een eigen caravan en zijn voor het eerst in het hoogseizoen in Nederland gebleven. Wij vonden het helemaal niets, we hebben echt de sfeer van Frankrijk en Spanje gemist en het weer was ook nog eens slecht terwijl het in Zuid-Frankrijk prachtig weer was (overigens in Noord- Frankrijk was het ook slecht weer, maar dat is te vergelijken met Nederland qua weer...hooguit iets beter).
Al met al volgend jaar weer lekker met de caravan naar het zuiden van Frankrijk. Gewoon de gehele voorpret, de reis en de gehele sfeer in het buitenland vinden wij geweldig en hebben wij echt gemist dit jaar. We hebben zelfs getwijfeld om toch nog naar Frankrijk te gaan voor 1.5 week en onze vakantie in Nederland eerder af te breken.