Registratie
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen middels de Webmail service van nederland-camping.nl email versturen naar andere geregistreerde gebruikers die aangegeven hebben dat ze e-mail willen ontvangen betreffende aanvullende vragen over een camping (bij de meningen) of via de Webmail service willen reageren op een forum onderwerp.

Forum en meningen bijdragen van geregistreerde gebruikers worden voorzien van het registratie teken ®, wat tevens aangeeft dat het e-mailadres van deze gebruikers bij de webmaster bekend is, zodat er, indien nodig, door de webmaster contact kan worden opgenomen met de gebruiker. Bij de registratie kan aangegeven worden of u e-mail van andere (geregistreerde) gebruikers wilt ontvangen via de Webmail service van nederland-camping.nl

Ook niet geregistreerde gebruikers kunnen meningen plaatsen en aan het forum deelnemen. Bijdragen van niet regegistreerde gebruikers die niet conform de spelregels zijn geplaatst zullen verwijderd worden zonder daarover contact op te nemen met degene die de bijdrage geplaatst heeft.

Nederland-Camping.nl

Onderhoud

Maak uw keuze uit onderstaande mogelijkheden

Nieuwe gebruiker Aanmelden Wachtwoord vergeten Registratie bevestigen Registratie wijzigen Registratie verwijderen