Sluiten

Camping De Oosthoek in Aagtekerke

Camping De Oosthoek in Aagtekerke Camping De Oosthoek in Aagtekerke Camping De Oosthoek in Aagtekerke
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Oosthoek is een bijzonder ruim opgezette gezinscamping. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die kennis willen maken met het boerenleven; hier kunnen uw kinderen helpen bij de boer (Peter). Door de ruime opzet is de camping ook zeer geschikt voor rustzoekers. De camping ligt op 3 kilometer afstand van Domburg en Oostkapelle. Het strand en de bossen van “De Mantelinge” zijn op 2 kilometer vanaf de camping. De historische plaatsen Middelburg en Veere liggen op 10 kilometer van de camping. De stad Vlissingen bevindt zich op 15 kilometer vanaf de camping, hier kunt u genieten van de scheepvaart op de uitgestrekte boulevard.

Camping De Oosthoek
Aagtekerkseweg 8
4363RA - Aagtekerke
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0118-582776
06-12826018

GPS coördinaten: 51.55274 / 3.52537
(51.55274° 33' 9.9'' N    3° 31' 31.3'' O)
Aantal plaatsen: 26  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Oosthoek

Meningen over Camping De Oosthoek

Mening nr: 3792
Datum: 14-04-2012
jonathan 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

ik vond het een saaie camping het spijt me er is niet veel te doen voor de kids
Mening nr: 2392
Datum: 13-12-2009
fam. nuijten  
september - oktober 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben , na het bezoek aan vrienden op camping de oosthoek, besloten om een naseizoen (1 sept t/m 31okt) te boeken. De gastvrijheid, netheid, rust, vriendelijkheid en belangstelling van de beheerders sprak ons erg aan, alsmede de kleine afstanden naar zee (domburg) en goede supermarkten in de buurt (Domburg-Oostkapelle). De afstanden naar zee (+/- 2 km) zijn goed te lopen en/of te fietsen. Ook de omgeving biedt prachtige fietstochten met oa. de knooppuntfietsroutes. Er zijn gezellige terrassen in Domburg waar het goed toeven is en ook de strandpaviljoens zijn gezellig. Je krijgt er het ultieme vakantiegevoel. Daar hoef je echt niet verder voor te gaan. We hadden natuurlijk ook wel prachtig weer. We hebben regelmatig onze kleinkinderen meegenomen en ook die hebben enorm genoten. Boer Peter heeft een fijne indruk bij hen achtergelaten.Ze mochten dan ook regelmatig met hem mee op de traktor en naar de dieren om eten te geven. Wat ik wel jammer vond is dat je steeds, ondanks dat je een naseizoenplaats geboekt hebt, voor de kinderen apart "bij" moet betalen per overnachting. Dat wisten we natuurlijk wel van te voren, maar het loopt toch aardig op. Vooral als je vaak ivm. oppassen, de kinderen toch mee wilt nemen. (Als je de kinderen niet mee zou nemen, kun je zelf ook niet gaan) We overwegen nu een voorseizoen te boeken op deze camping. We kunnen iedereen deze camping van harte aanbevelen
Mening nr: 2011
Datum: 29-06-2009
Jan Gulinck 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima mini-camping bij de boer. Twee grote velden, veel plekruimte en mooi uitzicht over de velden. Geen "tussen de haagjes gestopt gevoel" dus, in tegendeel, ruimtegevoel overheerst. Gelegen aan rustig binnenweggetje. Vriendelijke beheerders. Sanitair etc netjes, ruime douches. Erg centraal gelegen voor fietsritjes (o.a. knooppuntroutes), wandelingen, bezoek aan de gezellige dorpjes en het strand. Supermarkt etc op 2 km. (Oostkapelle)