Sluiten

Camping Lansbulten in Aalten

Lansbulten Lansbulten Lansbulten
Verwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Lansbulten is gelegen in een van de mooiste streken van de provincie Gelderland; de Achterhoek. De camping ligt in een bosrijke omgeving, waar u kunt genieten van rust en natuur. Deze omgeving is bijzonder geschikt voor wandel- en/of fietstochten. Er zijn volop verharde en onverharde fiets- en wandelpaden die u leiden door dit mooie en bosrijk gebied. Op de camping zullen uw kinderen zich niet snel vervelen. Naast de diverse speeltoestellen en het sportveldje met voetbaldoelen en een basket, is er natuurlijk ook het verwarmde buitenbad en kinderbadje.

laag - hoog
Camping Lansbulten
Eskesweg 1
7121LZ - Aalten
Provincie: Gelderland
Telefoon: 0543472588

GPS coördinaten: 51.9268 / 6.60476
(51.9268° 55' 36.5'' N    6° 36' 17.1'' O)
Aantal plaatsen: 214  / Toerplaatsen: 65
Open van: 01 april   tot: 15 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Lansbulten

Meningen over Camping Lansbulten

Mening nr: 1618
Datum: 30-11-2008
Bert Dokman 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

We hebben nu twee keer op deze Camping gestaan en zijn zeker van plan om hier weer naar toe te gaan . De indeling is helemaal geweldig Kindvriendelijk , maar voor mensen als ons , zonder kleine kinderen kan je ook op een plaats wat meer naar achter , waar het lekker rustig vertoeven is. het (gebrek???) aan een kantine wordt weer goed gemaakt door Karpermere een Cafe vlakbij de Camping waar het gezellig is en ook redelijk gunstig geprijsd is. de eigenaren zijn heel vriendelijk en werken hard om je het zo goed mogelijk naar de zin te maken. kort om een topper voor als je rust en ruimte zoekt
Mening nr: 596
Datum: 08-05-2007
Monique Breuer 
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Rustige,gemoedelijke camping net buiten Aalten.Het centrum is goed per fiets te bereiken.Vriendelijke eigenaren.Het sanitair is schoon!Er zijn leuke speeltuintjes voor de kinderen en er is een buitenzwembad.De camping ligt aan een beek,dus visliefhebbers kunnen hun hart ophalen.Er is geen animatieteam of disco.Wel wordt er in het hoogseizoen af en toe wat georganiseerd.Er is geen winkel of kantine aanwezig,dit is geen probleem het centrum is vlakbij met allerlei winkels.Ben je op kampeergebied wat vergeten,geen nood,een grote vrijetijdsmarkt(Obelink)ligt enkele kilometers verderop en heeft alles op kampeergebied te koop. Wij komen hier altijd in het voorjaar,de kinderen vermaken zich altijd prima,en dan heb jezelf ook rust nietwaar!Dit jaar komen we hier voor de 10e keer dat wil toch wel wat zeggen.