Sluiten

Camping Waterhout in Almere

Camping Waterhout in Almere Camping Waterhout in Almere Camping Waterhout in Almere
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Waterhout ligt direct aan de Noorderplassen, waar u lekker kunt zwemmen, varen, fietsen, wandelen en vissen.Waterhout is een geweldige camping, waar jong en oud een heerlijke vakantie kunnen doorbrengen om nooit te vergeten. In en rondom Almere ligt verder een uitgestrekt natuurgebied met aantrekkelijke skeelerroutes, fiets- en wandelpaden. Vanaf de camping rijdt u kílometers het afwisselende landschap van Flevoland in.

Camping Waterhout
Trekvogelweg 10
1316AM - Almere
Provincie: Flevoland
Telefoon: 036-5470632

GPS coördinaten: 52.40171 / 5.22509
(52.40171° 24' 6.2'' N    5° 13' 30.3'' O)
Aantal plaatsen: 204  / Toerplaatsen: 180
Open van: 19 april   tot: 22 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Waterhout

Meningen over Camping Waterhout

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
8
8
Hoogste
8
8
Gemiddeld
8.0
8.0
* over de jaren 2021 en later.
Mening nr: 5509
Datum: 26-08-2020
Fam. Bos 
juli - augustus 2020
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Al het water om de camping. Onze zoon kon heerlijk suppen rondom de camping. Kortbij het water.

Eigenlijk geen. Wat meer begroeiing zou ik kunnen opmerken

Wanneer je van water houdt dan moet je hierzijn. Leuk dat je met kano, bootje, supplank een rondje rondom de camping kunt maken. Waterkwaliteit is prima. Goed schoon en ruim sanitair. Hele camping ziet er keurig uit. 2e sanitair gebouw was helaas nog niet af. Ook de omgeving heeft veel te bieden. Op de fiets of lekker naar de steden het kan allemaal
Mening nr: 4008
Datum: 12-07-2012
Familie Koestal 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier als tussenstop een paar dagen gestaan, een mooie camping met zeer mooi en schoon sanitair. De ligging is zeer centraal als je Almere of Amsterdam wilt bezoeken. Prima aanrij route en een goede ontvangst, een aanraader.
Mening nr: 3279
Datum: 06-06-2011
Remijn-Buur 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Prachtig gelegen camping, vanwaar je heel gemakkelijk de omgeving per bus kunt verkennen, aangezien het busstation, waarvandaan allerlei bussen vertrekken op een paar minuten lopen van de camping ligt. Heel jammer dat het sanitairgebouw nog lang niet af is! Er zijn veel te weinig toiletten, douches en afwasplaatsen in gebruik. Ook een handwasje is niet mogelijk. 's Avonds slechte verlichting in en rond het sanitairgebouw.
Mening nr: 2981
Datum: 23-09-2010
Koster 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer prettige ontvangst en prima plaats met ook nog eens prima sanitair. Bovendien vonden wij zowel Almere (zeer goed per fiets bekeken) als Lelystad (met de auto erheen, daar veel gelopen) zeer interessant , vooral wat architectuur betreft en wij hebben best vrij veel van de wereld gezien.
Mening nr: 2470
Datum: 07-03-2010
Ineke 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Af en toe kom ik op Camping Waterhout gewoon even op bezoek, omdat ik het zo'n schitterende camping vind. Altijd word ik er allerhartelijkst ontvangen door Tineke, de eigenaresse. Zij is het zonnetje in huis en heeft altijd leuke ideeën met de camping. Mevrouw Antonia had gewoon pech, die meneer had misschien gewoon zijn dag niet. Campingeigenaren zijn ook maar mensen! Camping Waterhout ligt op een steenworp afstand van het centrum van Almere (de bus stopt vlakbij de camping en brengt je in een mum van tijd naar het stadshart en naar het NS-station Almere Centraal). Op de camping heb je echt het gevoel dat je buiten bent, ver weg van de stad. Deze rustige camping ligt direct aan het stadsmeer "Weerwater" waar je heerlijk kunt zwemmen. Het is vanaf de camping heerlijk fietsen, skeeleren, kanoën en op loopafstand is er een waterskicentrum en zijn er wat horecagelegenheden. Met de trein ben je in een half uur in het hart van Amsterdam.
Mening nr: 1072
Datum: 07-04-2008
Antonia 
april - juni 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Volgens de Internetsite zou een van de pluspunten van deze camping de gastvrije ontvangst zijn bij aankomst. Dit klopt niet helemaal want de eigenaar kwam met moeite achter zijn computer vandaan en op mijn vraag of we een plaatsje voor de nacht konden krijgen keek hij zeer moeizaam. Op mijn grapje van: " U zal toch niet vol geboekt zijn?" ( er stonden +/- 12 caravans) kon hij niet lachen nee erger nog we kregen met moeite een plaats vlak tegen het clubgebouw aan. Op het verzoek van mijn man die graag met de deur naar de zon wou staan werd op een zeer onprettige manier gereageerd. De lol was er dus gauw vanaf. Verder probeerde de eigenaresse wel zeer vriendelijk over te komen, waarschijnlijk om het vreemde gedrag van haar man te compenseren. De camping zag er wel zeer verzorgd uit met schone toiletten en een lekkere warme douche. Maar van enige gezelligheid was geen sprake we werden zelfs openlijk begluurd vanachter de half geopende luxaflex. Jammer dat sommige eigenaren van campings de neiging hebben om een soort van dictator te zijn en de service gedachte niet op de eerste plaats zetten