Sluiten

Camping Zeeburg in Amsterdam

Zeeburg Zeeburg Zeeburg
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Zeeburg de perfecte keus om volop van je vakantie te genieten! Een unieke locatie en maar 15 minuten van het centrum van Amsterdam; Camping Zeeburg ligt op een eiland in het IJmeer omgeven door een prachtig natuurgebied. Camping Zeeburg is omgeven door interessante culturele en natuurlijke attracties; gebieden om te ontdekken wandelend, per fiets of per kajak. Beleef de diversiteit van onze omgeving. Vanwege de speciale ligging van de camping hebben we ook kano's beschikbaar, de perfecte manier om de omgeving echt te ontdekken! Een spannende en leuke manier om een paar uurtjes op het water door te brengen.

Bezoekers van camping Zeeburg hebben gratis toegang tot het Flevoparkbad op vertoon van hun campingpasje. Als je op het hoofdterrein van de camping verblijft is het Flevoparkbad op 400 meter loopafstand.

laag - hoog
Camping Zeeburg
Zuider IJdijk 20
1095KN - Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 020-6944430

GPS coördinaten: 52.3649 / 4.96095
(52.3649° 21' 53.6'' N    4° 57' 39.4'' O)
Aantal plaatsen: 594  / Toerplaatsen: 500
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Zeeburg

Meningen over Camping Zeeburg

Mening nr: 1598
Datum: 12-11-2008
Marc GOMBERT 
®  

Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Gisteren (11 november) terug gekomen van een vierdaagse trip naar Amsterdam. Zeer toffe camping, onze bedoeling was een rustige standplaats, niet ver van centrum Amsterdam. Die tee zaken zijn perfect ingevuld. Zeer gedisciplineerde camping uitbating, nette toiletten en douches. Met de fiets een half uurtje van centrum, eenvoudige goed berijdbare wegen. Ook tram is vlak bij. Rustige sfeer op de camping, receptie enkel in de voormiddag open. Een aanrader voor iemand die veel van Amsterdam wilt zien, en toch op een veilige plaats wilt staan.
Mening nr: 978
Datum: 12-12-2007
Michiel en Ilja 
®  

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij waren blij dat we een weekendje kinderloos waren... hi hi hi... Maar wel een goed verzorgde camping met een zeer net sanitair!! Gezellige gelegenheid om te ontbijten en winkeltje met uitgebreid asortiment.. Wij gaan vaker kinderloos een weekendje houden daar!!
Mening nr: 132
Datum: 27-05-2006
Nienke 

Algemene beoordeling

Echte hippie camping. leuk voor de koffieshop toerist, misschien minder geschikt als familie camping.