Sluiten

Camping Klein Vink in Arcen

Camping Klein Vink in Arcen Camping Klein Vink in Arcen Camping Klein Vink in Arcen
Overdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Klein Vink ligt dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen. Ver weg van alle drukte biedt dit gastvrije vier-sterren-vakantiepark in elk seizoen een vriendelijke en ontspannen sfeer. U kunt er kiezen uit een scala aan (sportieve) faciliteiten en activiteiten. Het op het park gelegen bekende kuuroord Thermaalbad Arcen is daarnaast een bron van ontspanning. Vakantie op Klein Vink, dat is puur genieten voor de hele familie!

Camping Klein Vink
Klein Vink 4
5944EX - Arcen
Provincie: Limburg
E-mail: info@roompot.nl
Telefoon: 077-3556555
088-0444999

GPS coördinaten: 51.49583 / 6.18886
(51.49583° 29' 45.0'' N    6° 11' 19.9'' O)
Aantal plaatsen: 1040  / Toerplaatsen: 310
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Klein Vink

Meningen over Camping Klein Vink

Mening nr: 4872
Datum: 24-08-2014
N.J.Berg 
juli - augustus 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Ontvangst: 3| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 6| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 4|

Algemene beoordeling

Omgeving

vriendelijkheid

Wij hadden een huisje gehuurd aan het water, het huisje was gedateerd maar schoon, radio werkte niet werd na klacht dezelfde dag vervangen. Internet via wifi te duur 25€ voor 4 dagen KPN en erg traag, je kon met zijn 4en dan online. Vriendelijkheid van personeel in het algemeen zeer onder de maat, ook buiten de camping en in de winkels was de vriendelijkheid ver te zoeken, op een enkeling na, de omgeving is ideaal om te fietsen.
Mening nr: 2700
Datum: 06-07-2010
gerrits 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij staan met een stacaravan op klein vink en dat bevalt ons goed. Er zijn 3 toilet/douchegebouwen die het laatste jaar grondig zijn aangepakt ook qua poetsen. Klein vink heeft een inhaalslag gemaakt op meerdere punten zoals toiletgebouwen, service bij de receptie, restaurant en activiteiten. De activiteiten zijn welliswaar meer gericht op de kleinere kinderen maar er is verbetering. Ook op de camping zelf is er veel oud spul weg gesaneerd wat een betere aanblik biedt
Mening nr: 1396
Datum: 05-08-2008
woning 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping ligt aan een recreatiemeer en heeft ook een overdekt zwembad met toezicht. Sanitair oké . Kampeerplekken zijn wat klein . Bij de ingang een winkel en restaurant . Buiten de camping een thermaalbad . Mooi omgeving om te vertoeven , ligt o.a vlak bij de Maas .
Mening nr: 1379
Datum: 03-08-2008
Groot 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Mooi park maar daar is alles ook mee gezegt. Hebben hier 3 weken op de camping gestaan maar de animatie voor jong en oud is bitter slecht. Betaalde bijna 1000 euro dan verwacht je toch dat je de kinderen heerlijk de hele dag gratis kan laten knutselen maar nee hoor moest me daar ook nog blauw voor betalen. Sommige dingen wel 5 euro per kind, heb er 3 dus dat tik aardig aan. hebben we ook telkens nee moeten verkopen aan onze kinderen erg sneu was dat voor ze. Restaurant was slecht het eten wat je voor geschotelt kreeg waren gewoon kant en klare maaltijden en moest er even goed nog wel aardig voor betalen dus ook geen aan rader. Snackbar al om 21 uur dicht soms zelfs wel om 8 uur. Bij de receptie staan er ook nog is onvriendelijke medewerkers . Zwembad was ook niet om naar huis te schrijven, de gene die daar toezicht houden zijn geen profesonionele mensen dat hebben we helaas wel moeten onder vinden onze jongste kon daar zonder onze toezicht ongemerkt naar binnen lopen zonder dat ze in de gaten hadden dat hij helemaal alleen daar in het zwembad rond liep en heerlijk in het water aan het spelen was en wij van niets wisten dat hij daar was. Dus mensen geen aanrader was gewoon weg gegooit geld. Maar wel een pluim voor het animatie team wat er rond loopt want deze mensen kunnen er niets aan doen dat de animatie slecht was ze wilde meer en konden ook meer doen, maar roompot is de gene die hier een stok voor steekt dat het allemaal niet gebeurt en zoveel moet kosten.