Sluiten

Camping Wetland in Asten

Camping Wetland in Asten Camping Wetland in Asten Camping Wetland in Asten
Strand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping Wetland ligt naast de boerderij, een veld waar je je tent op kunt zetten of je caravan of camper kunt plaatsen. Je zit hier tussen de weiden met grazende koeien. Een leuke manier van verblijven biedt de woonwagen welke is voorzien van slaapruimte voor twee personen. Het kampeerterrein is gelegen aan de rand van het huidige natuurreservaat 'De Groote Peel'. In vroegere tijden was de Peel een bijna ondoordringbaar moeras. Behalve als Natuurmonument en Nationaal Park wordt het hoogveengebied 'De Groote Peel' aangeduid als EG-Vogelrichtlijngebied en vanwege het belang voor watervogels tevens als Wetland. Het gebied staat bekend als één van de beste vogelgebieden van Nederland.

Camping Wetland
Tureluurweg 7
5721RZ - Asten
Provincie: Noord-Brabant
E-mail: info@wetland.nl
Telefoon: 06-47898047

GPS coördinaten: 51.36717 / 5.84104
(51.36717° 22' 1.8'' N    5° 50' 27.7'' O)
Aantal plaatsen: 48  / Toerplaatsen: 45
Open van: 01 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Wetland

Meningen over Camping Wetland

Mening nr: 3500
Datum: 16-08-2011
jaap van Oostende 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wat een prima camping voor een bodem prijsje. Terwijl minicampings vaak snel iets in elkaar timmeren, gemeenschappelijk sanitair, lekkend en wel EN je het terrein met de camper nog wel op komt maar er niet meer af bij regen, is dit een verademing. kraak helder sanitair met gratis warm water, douche, toiletpapier en zeep. (en alles steeds bij gevuld). Prima staanplaatsen, voordelige wasgelegenheid, dagverblijf en een kraan bij elke staanplaats. Bovendien vriendelijke beheerder(s). Een zeer bijzondere omgeving, de grote Peel. Dit alles voor een tarief (spl +2 pers + el) voor nog géén tientje. Eindelijk weer eens een weekendje waar alles volmaakt was bedankt.
Mening nr: 3390
Datum: 12-07-2011
Annemie 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

ontzettende vriendelijke uitbater, gezellige trekkershut met weids uitzicht, proper sanitair, gezellige en rustige locatie met kippetjes en zwijntjes. Hier komen we graag weer terug!