Sluiten

Camping Scheldeoord in Baarland

Camping Scheldeoord in Baarland Camping Scheldeoord in Baarland Camping Scheldeoord in Baarland
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Scheldeoord ligt direct aan de Westerschelde, in de Zak van Zuid-Beveland. Een mooi stukje Zeeland dat aangewezen is als Nationaal Landschap. Kinderen kunnen volop hun energie kwijt op deze familiecamping. Ook de ouders vervelen zich niet. Zij hebben eindelijk tijd voor een goed boek, de sauna of gewoon even helemaal niets! Actief een rondje hardlopen op de dijk? Doe wat je zelf wilt. Het is immers vakantie! Iets huren of kamperen, hier geniet het hele gezin. 

Camping Scheldeoord
Landingsweg 1
4435NR - Baarland
Provincie: Zeeland
Telefoon: 0113–639900

GPS coördinaten: 51.39621 / 3.89942
(51.39621° 23' 46.4'' N    3° 53' 57.9'' O)
Aantal plaatsen: 379  / Toerplaatsen: 200
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Scheldeoord

Meningen over Camping Scheldeoord

Mening nr: 1185
Datum: 28-05-2008
Iris den Ridder 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Veel vaste gasten. Klein binnenzwembad. Jammer dat achter de dijk geen strand is. Leuk de in de grond ingebouwde springkussens. Leuke bar annex restaurant. Sanitair gauw vies bij regenweer (logisch!)
Mening nr: 1178
Datum: 27-05-2008
kemper 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Goede maar wel grote camping. Niet geheel naar onze smaak, te druk (kampeer fabriek). Camping is ingericht met laantjes. Je staat dus allemaal op een rijtje. De plekken zijn ruim bemeten. Deze camping gekozen vanwege de ligging (we gingen op bezoek bij familie in zeeland) en faciliteiten. Zwembad binnen is klein. Glijbaan is prima. Zwembad buiten is niet verwamd en dus (zeker in het voorjaar) koud. Dit geld ook voor het peuterbad. Na flink wat warme dagen zal dat waarschijnlijk vanzelf wel veranderen... Het sanitair wordt te weinig schoongehouden. Ik snap wel dat het aan de gasten zelf ligt dat er poep op de muur zit en de spiegels vol gespuugd zijn met tandpasta, maar dat hoeft niet een dag te duren voordat het schoongemaakt wordt in een drukke periode als pinksteren. Verder wel prima ingericht, met leuke eigen hoek voor kinderen.
Mening nr: 985
Datum: 27-12-2007
de bont 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Ben erg onder de indruk van deze camping. Het zwembad was heerlijk en best groot ook het binnenbad was erg fijn als het slecht weer was konden we binnen zwemmen de glijbanen waren geweldig. Ook op het standje hebben we heerlijk in het water gedobbeld Een supermakt was vlak in de buurt. Onze hadden het geweldig veel vriedjes het animatie team was super. Ik kom graag nog is terug!!!
Mening nr: 312
Datum: 24-08-2006
dick 
®  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Het beloofde strand was er niet, en ook met de betaling ging het niet vlekkeloos, receptionisten zouden beter moeten communiceren...Maar camping is keurig verzorgd. Sanitair ook prima in orde. Als je naar winkels wilt zul je echter altijd je auto moeten pakken en ook het landschap er omheen is niet echt denderend, wel als je van weilanden en dijken houdt.