Sluiten

Camping De Zeven Linden in Baarn

Camping De Zeven Linden in Baarn Camping De Zeven Linden in Baarn Camping De Zeven Linden in Baarn
WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Zeven Linden is gesitueerd aan de noordelijke uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Het ligt in het stiltegebied midden in de staatsboswachterij De Vuursche. Op loopafstand liggen kasteel Drakensteyn, paleis Soestdijk en het idyllische dorpje Lage Vuursche. Allurepark De Zeven Linden is een sfeervolle, kindvriendelijke camping. In het voor- en najaar kamperen er voornamelijk veel actieve 55-plussers en weekenders, gedurende de schoolvakanties komen er veelal gezinnen met kinderen tot 14 jaar.

Camping De Zeven Linden
Zevenlindenweg 4
3744BC - Baarn
Provincie: Utrecht
Telefoon: 035-6668330

GPS coördinaten: 52.19656 / 5.24644
(52.19656° 11' 47.6'' N    5° 14' 47.2'' O)
Aantal plaatsen: 332  / Toerplaatsen: 326
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Zeven Linden

Meningen over Camping De Zeven Linden

Mening nr: 4119
Datum: 15-08-2012
Kalmeijer 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Rustige, schone camping. Erg geschikt voor vooral kleine kinderen. Voldoende animatie, maar om 22 uur volledige rust. Nabijgelegen bossen en fraai bosbad/midgetgolf op ca. 1 km.. Minpuntje is dat er 's avonds allen een uur lang snacks kunnen worden besteld.
Mening nr: 3637
Datum: 09-12-2011
m.ritsema 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

wij zijn er vorig jaar geweest en het was een mooie camping. Ik kan mij niet voorstellen dat als men geen hond heeft er wel voor moet betalen.Graag hierover meer reactie`s.
Mening nr: 3324
Datum: 18-06-2011
Saskia 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn met het pinksterweekend op deze camping geweest. Het is inderdaad een nette camping met veer speelplaatsen voor kinderen. Onze jongens vonden het huttenbos echt geweldig. Ik vind deze camping wel duur. Je betaalt als je stroom wil maar ook nog voor wat je gebruikt en dan lopen de extra kosten snel op. We hebben niet veel aan gehad alleen koelkast en af en toe waterkoker en koffiezetapp. en over 5 dagen moeten we al 6 euro bij betalen voor stroom. Ook kan het stroomnet weinig hebben want het stroom valt zo uit en niet alleen bij ons maar bij veel mensen. De Kosten voor het douchen zijn ook weer extra en als je kinderen de hele dag in het bos spelen wordt het toch ook weer bij betalen. Dus mooie camping maar veel teduur voor wat je krijgt. Jammer anders zouden we zeker nog eens terug gaan.
Mening nr: 2937
Datum: 05-09-2010
wehkamp39 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Nette camping. ruime plaatsen. Sanitair wordt goed schoongehouden. Prijs aan hoge kant voor gebodene.
Mening nr: 2040
Datum: 08-07-2009
annetjohan 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

de camping is prachtig, de prijs is redelijk fors en de dienstverlening/klantvriendelijkheid is bedroevend. Voor wat betreft dit laatste: reserveren kan alleen per email. Men rekent hoge reserveringskosten, maar stuurt ook per post een contractje ed. Ook als het maar om een weekend gaat. Formeel dus en daardoor kostenverhogend. Afzeggen vanwege slecht weer wordt niet geaccepteerd. Men werkt met eenheidstarieven: dus een kampeerder in zijn eentje met een kleine tent betaalt evenveel als een gezin met een caravan. Als je op het hondenveld staat betaal je ook voor een hond, ook al heb je er geen. Bellen met de receptie leidt tot lange wachttijden, en inhoudelijk wordt er niet echt op een vraag in gegaan (geen tijd): stuur maar een mailtje...... Men houdt zich stritkt aan de vertrektijd (voor 12.00 uur) anders moet je bijbetalen. Kortom: het monopoliekarakter van zo'n mooie camping in de randstad doet zich duidelijk gelden. Het maakt daardoor ongewenst een onvriendelijke indruk. Overigens geen kritiek op de camping zelf: de is mooi gelegen, de plekken zijn redelijk ruim en de omgeving is vanzelfsprekend prachtig om te wandelen, fietsen en voor stedenbezoek.
Mening nr: 984
Datum: 26-12-2007
Sven 
juli - augustus 2007

Algemene beoordeling

In juli 2007 kwamen bij deze camping aan. De receptie was gesloten rond het middaguur, maar er kwam een vrouw ons vertellen dat de receptie dus dicht was en dat we weinig kans zouden maken op een plek. Tsja, omkeren dus, niet afwachten, en wegwezen tot verbazing van wat hangouderen bij de slagboom.
Mening nr: 807
Datum: 14-08-2007
Familie Maaskant 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping met weinig poeha maar met prachtige plaatsen, alles netjes onderhouden. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Voldoende speeltoestellen, een huttenbos en leuke animatie in het hoogseizoen. Wij komen er graag weer terug.
Mening nr: 219
Datum: 25-06-2006
Boekhoff 
®  
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Nog een echte camping tussen de bomen met mooie grasvelden. Douchen is inderdaad met een key, let wel op! voor de familie douche wordt er 0,20 per minuut afgeschreven. Het inleveren van lege gasflessen geeft geen probleem als je bereid bent om een paar jaar erbij te kopen. Verder alles soepel te regelen, de regels worden pas aangetrokken als er klachten komen en daar zijn de regels ook voor natuurlijk.