Sluiten

Camping De Waldsang in Bakkeveen

Camping De Waldsang in Bakkeveen Camping De Waldsang in Bakkeveen Camping De Waldsang in Bakkeveen
WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping de Waldsang in Friesland, een kindvriendelijke camping in de geweldige omgeving van Bakkeveen. In het hart van het groene deel van Friesland, de zuid-oosthoek, vindt u Bakkeveen. Bekend en bemind om z'n prachtige bossen, zandverstuivingen, duinen en heidevelden. Bakkeveen en omgeving bieden u een scala aan toeristische mogelijkheden. Zo grenst de camping bijvoorbeeld aan landgoed De Slotplaats. Tevens is Bakkeveen een prima uitgangspunt voor het maken van gevarieerde dagtochten naar musea, pretparken, het Noorder Dierenpark, een recreatieplas, een waddeneiland, één van de elfsteden of plaatsen van de DAG-driehoek (Drachten, Assen en Groningen).

Gratis zwemmen in Bakkeveen
Als gast van camping De Wâldsang heeft u gratis toegang tot het zwembad. Bij de receptie van de camping kunt u terecht voor uw zwemkaarten. Het zwembad bevindt zich op korte afstand van de camping, ca. 5 minuten fietsen, en is geopend van mei t/m augustus. Een verfrissende duik neemt u in het verwarmde openluchtzwembad Dúndelle! De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zwembad, terwijl u op de prachtige zonneweide een goed boek leest! Of ‘s ochtends in alle vroegte een aantal baantjes trekken en daarna fris aan de dag beginnen! Geniet van een gratis complete zwemervaring op een steenworp afstand!
Camping De Waldsang
Foarwurker Wei 2
9243JZ - Bakkeveen
Provincie: Friesland
Telefoon: 0516-541255

GPS coördinaten: 53.08431 / 6.2474
(53.08431° 5' 3.5'' N    6° 14' 50.6'' O)
Aantal plaatsen: 345  / Toerplaatsen: 103
Open van: 01 april   tot: 30 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Waldsang

Meningen over Camping De Waldsang

Mening nr: 604
Datum: 12-05-2007
Anthonisse 
®  
april - juni 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heel mooie camping, helemaal in het groen, alle velden mooi en ruim, vriendelijk en behulpzaam personeel / eigenaars. De omgeving is bijzonder geschikt voor wandelaars / fietsers en met de auto zit je vrij centraal om zowel Friesland als Groningen te verkennen. De sanitaire ruimten waren om door een ringetje te halen en ruim voldoende aanwezig. Camping is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en 50+ kampeerders, vanaf de camping kun je met de te huren kano's gaan varen door de omgeving.