Sluiten

Camping De Hooiberg in Bakkum (gem.Castricum)

Camping De Hooiberg in Bakkum (gem.Castricum) Camping De Hooiberg in Bakkum (gem.Castricum) Camping De Hooiberg in Bakkum (gem.Castricum)
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Hooiberg ligt in Bakkum (gemeente Castricum) op 3 km van de kust, tegen het Noord-Hollands duinreservaat en de polder, midden in de natuur en dicht tegen de dorpskern van Castricum. Een geweldig gebied om te wandelen en te fietsen. Er zijn zowel door het duingebied als daarbuiten fiets- en wandeltochten uitgezet. Ook het fietsknooppunten netwerk loopt door strand-4Castricum.

Achter de brede duinen ligt het mooie rustige zandstrand, waar gelegenheid is voor een kopje koffie of een hapje eten. De camping ligt nog geen 3 km van het strand. Het duin en bos bereikt u binnen 5 minuten. Kinderen kunnen heerlijk buiten spelen op de camping. Ze kunnen met de skelter spelen, fietsen, steppen, van de glijbaan, voetballen, tafeltennissen, springen op de trampoline en zwemmen in buitenwater of in zee.

Er is snelle gratis Wifi beschikbaar. De kampeerplaatsen hebben een 10 A stroom aansluiting en de veldjes zijn gedraineerd. De auto's staan op een apart parkeerveld. Verder heeft u de beschikking over een wasmachine en droger (tegen betaling), een centrifuge, magnetron, snelkoker en een loel- en vrieskast. Voor de kinderen is er een speeltoestel, glijbaan, speeltoestel, fietsjes, steppen en een skelter.

Camping De Hooiberg
Bleumerweg 12
1901MJ - Bakkum (gem.Castricum)
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0251-651387
06-47597410

GPS coördinaten: 52.56677 / 4.65598
(52.56677° 34' 0.4'' N    4° 39' 21.5'' O)
Aantal plaatsen: 60  / Toerplaatsen: 31
Open van: 21 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Hooiberg

Meningen over Camping De Hooiberg

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
0
0
Hoogste
0
0
Gemiddeld
0.0
0.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 5454
Datum: 12-12-2019
evelien twisk 

(Echt)paar

Algemene beoordeling

Nieuw verwarmt sanitair en ontmoetingsruimte.

We zijn snel volgeboekt.

hallo Kampeerders, We zijn bijna aangekomen in 2020 en inmiddels zijn we al weer een aantal jaren met de camping bezig. We zijn heel wat ervaringen rijker. we hebben de gebouwen vernieuwd, zonnepanelen op het dak , nieuw sanitair en een ontmoetingsruimte. Alles verwarmd. De fietsen staan overdekt. Gratis wifi. Kom gerust een keer langs. De ligging is nog het zelfde, dicht bij bos , strand, duin en Castricum. Reserveren kan via www.twiskdehooiberg.nl . Zelf een plaats uitzoeken en direct een bevestiging thuis. Mailen of bellen mag ook.
Mening nr: 4514
Datum: 02-08-2013
Fam. Kerkhoff 
juli - augustus 2013
Jong (echt)paar
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 2| Hygiëne sanitair: 2| Ontvangst: 4| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 1| Comfort: 2| Leiding van camping: 1| Animatie/Activiteiten: 1| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 2|

Algemene beoordeling

Vlakbij strand en Alkmaar

Familie Twisk

De klantvriendelijkheid van familie Twisk mag sterk verbeterd worden. Als je in Maart 2013 een (genummerde) kampeerplek reserveert voor in Augustus 2013, heb je grote kans dat op moment van aankomst de door jou gereserveerde plek al vergeven is. Overboeking is meer standaard dan regelmaat bij familie Twisk. In tegenstelling tot wat op de website staat, zijn er circa 40 kampeerplaatsen in plaats van 30. Dit door overboeking. Daarnaast spreekt men niet over jouw reservering maar dirigeert je direct naar het speelveld, indien geen interesse dan mag je direct vertrekken. Op het speelveld wordt elke avond een uurtje gevoetbald door kinderen geeft men aan, maar hier ondervindt je geen hinder van. Indien u niet zuinig bent op uw spullen en graag vanaf uw stoel meevoetbalt is dit inderdaad niet hinderlijk. Wat blijkt, het zijn niet kinderen, maar voornamelijk volwassenen en de puberzoon van de boer die op het veld voetballen en dit gaat er niet zacht aan toe. Meerdere malen een flinke harde bal tegen je spullen aan is normaal. Mocht je de boerin hier op aanspreken, wordt je afgekapt met het antwoord dat je altijd mee kunt voetballen of dat je jouw aanhanger/auto maar als blikvanger neer moet zetten. Het sanitair is niet om over naar huis te schrijven. Naast dat er te weinig douches en toiletten zijn (wat alleen maar erger wordt bij standaard overboeking) kan het in zijn geheel ook beter schoongemaakt worden. De toiletten stinken naar urine maar ook het achterstallig onderhoud is duidelijk zichtbaar. Gescheurde tegels, schimmel en zeer veel spinnen, welke met een ragebol gemakkelijk te verwijderen zijn. Ook uw auto (veilig) parkeren is een hele opgave. Er zijn te weinig parkeerplaatsen dus er moeten ook auto's langs een smalle weg geparkeerd worden. Waarschuwing, zet uw auto niet vlakbij het veld naast de schuur, hier rijden de kinderen er gewoon met een skelter tegen aan. Schade is voor uwzelf want niemand is aansprakelijk. Op ons kwam het over als een familie die de camping alleen runt voor het geld. De boer en boerin maken ook geen praatje met de kampeerders. Naast de camping worden alle schuren op het erf verhuurt als appartement. Wat ook leid tot de reeds aangegeven parkeerproblemen. Al met al, zoekt u een camping om tot rust te komen en met schoon sanitair? Zoek dan nog even verder! Zelfs een studentenkamer is te prefereren boven een kampeervakantie bij familie Twisk.
Mening nr: 3895
Datum: 29-05-2012
fam. zaagman 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Echt ZONDE van het geld en inspanning,dit is de slechtste en smerigste camping uit onze ''campeer cariere'' !!!!!!!!!!
Mening nr: 3715
Datum: 28-01-2012
de bruijn-witkamp 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

prima, gezellig, en goed onderhouden. ruime, nieuwe warme douches leuke burenhulp goed gemaaid gazon met veel speelplek prima uitvalbasis voor mooie tochten.
Mening nr: 3446
Datum: 02-08-2011
fam.van Lunteren 
april - juni 2010
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Buitengwoon simpele "camping'' met een verwaarloosde indruk.
Mening nr: 3025
Datum: 05-11-2010
pheres 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Mooi gelegen dicht bij duingebied en zee
Mening nr: 1572
Datum: 15-10-2008
Buringh 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het is een gezellige camping.Dicht bij het strand en duin .Leuke fietsroutes . veel bereden paarden tegengekomen. Voor de kinderen is er een trampoline en skelters.de kinderen wilden nergens meer heen.