Sluiten

Camping De Veenkuil in Bant

Camping De Veenkuil in Bant Camping De Veenkuil in Bant Camping De Veenkuil in Bant
accommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Veenkuil is een natuurkampeerterrein in Bant. De camping ligt in het Kuinderbos, het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder op de voormalige zeebodem van de Zuiderzee. Een heerlijke kampeerplek, waar je vanaf een klein strandje zo het water in loopt om te zwemmen. De kinderen vermaken zich op één van de speeltoestellen en ’s avonds in de schemering kan je op zoek naar het wild vanuit de reeën-kijkhut.

Kamperen in een tipi, op een vlot, hoog in de boom of met uitzicht over de Kuinderplas. Of ‘gewoon’ op één van de velden van kampeerterrein De Veenkuil. Het kampeerterrein bestaat uit een overzichtelijk grasveld met bomen in het midden. Je kunt hier terecht met je tent, caravan of camper. Er is een sanitair-gebouw en je mag je hond meenemen.

In dit onverwachte stukje Flevoland wemelt het van de bijzondere planten, paddenstoelen, vlinders, roofvogels en roofdieren als de boommarter. Als je in de boot van de boswachter langs de oevers peddelt, zou het zomaar kunnen dat je de paarden aan de overkant voorbij ziet galopperen. Er is zo veel te ontdekken.

 

Camping De Veenkuil
Hopweg 21
8314PX - Bant
Provincie: Flevoland
Telefoon: 06-55824883
030-6977749

GPS coördinaten: 52.7874 / 5.79889
(52.7874° 47' 14.6'' N    5° 47' 56.0'' O)
Aantal plaatsen: 44  / Toerplaatsen: 40
Open van: 01 januari   tot: 31 december

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Veenkuil