Sluiten

Camping Wylerberg in Berg en Dal

Camping Wylerberg in Berg en Dal Camping Wylerberg in Berg en Dal Camping Wylerberg in Berg en Dal
WasmachineHuisdieren toegestaan

Camping Wylerberg ligt vlak bij Nijmegen, aan de voet van de prachtige natuur van de Duivelsberg. Onze minicamping is vanuit de openbare weg niet zichtbaar. U heeft bij ons het gevoel dat u in klein Zwitserland zit, het uitzicht is prachtig. Het is een grillig en hier en daar ruig bos gebied met heuvels en dalen, naald- en loofbomen. Afgewisseld met cultuurgronden, beekjes en bronnen. Het Pieterpad loopt langs ons erf. Ook kunt u een bezoek brengen aan het pannenkoeken restaurant "de Duivelsberg", vandaar uit kunt u naar het hoogste punt van de Duivelsberg en genieten van het prachtige uitzicht.

Camping Wylerberg
Oude Kleefsebaan 427
6572AZ - Berg en Dal
Provincie: Gelderland
Telefoon: 024-3974851

GPS coördinaten: 51.8157 / 5.9358
(51.8157° 48' 56.5'' N    5° 56' 8.9'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 23 maart   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Wylerberg

Meningen over Camping Wylerberg

Mening nr: 4243
Datum: 14-10-2012
Hermien 
september - oktober 2012
(Echt)paar
Algemene indruk: 2| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 1| Faciliteiten: 3| Accomodatie/plaats: 5| Comfort: 4| Leiding van camping: 1| Animatie/Activiteiten: 1| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 2|

Algemene beoordeling

mooi gebied om in te wandelen

erg onvriendelijke beheerder van camping

Er onvriendelijke eigenaar van camping, wij zouden hier niet snel weer heen gaan en waren na 1 nacht direct weer weg. Niet aan te raden!
Mening nr: 3891
Datum: 28-05-2012
Irene 
®  
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Erg goed verzorgde camping in een mooie omgeving. Zeer licht glooiend terrein met royale plaatsen en een mooi uitzicht op weiland en bos. Terrein is sfeervol aangekleed met beplanting, kampeerbaken en zitjes. Hierop staan potten en planten. In de avonduren gaan overal waxinelichtjes en lantaarns aan, hetgeen erg sfeervol is. Er zijn 5 douches en 4 toiletten en allen zijn brandschoon. Wc-papier, zeep en ahnddoeken zijn aanwezig, evenals droogrekjes en vaatdoekjes bij de afwaspunten.Goede warmwatervoorzieningen, evenals genoeg waterpunten op de velden. Vanaf de camping loop de zo de bossen in, waar die uitgezette wandeling liggen die ook te koppelen zijn. Ook het Pieterpad loopt achterom de camping. Voor enkele wandelingen moet je goed ter been zijn! De omgeving heeft veel te bieden en op de camping ligt erg veel info in diverse mappen. Zelden zo uitgebreide info getroffen! Veel punten om je afval weg te brengen, goed gesorteerd. Het gaf me een opgeruimd gevoel, zonder dat het op een centrale stort lijkt, wat je soms elders wel ziet. De camping zelf is uitstekend. Met de hond ondervonden wij 1 nadeel (ligt dus niet aan de camping!). De doorgaande weg is goed druk met fietsers en verkeer, waardoor je te voet maar 1 kant veilig op kunt: het bos in. Even een rondje om is dan steeds hetzelfde en in de avonduren alleen het bos in voelt iets minder prettig. Eigenaars: jullie hebben hier een prachtige camping, het was fijn hier te verblijven!