Sluiten

Camping De Paal in Bergeijk

Camping De Paal in Bergeijk Camping De Paal in Bergeijk Camping De Paal in Bergeijk
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaan

Camping De Paal heeft een intieme sfeer. Onder de bomen, op open plekjes, op de kinderboerderij, in de speeltuin of op de Biebelebonse Paalbergen, overal zie je kinderen rennen, knutselen, hutten bouwen, crossen. Spelen is hier veilig. Als ouder heb je geen kind aan je kind. Niet voor niets hebben wij reeds 250.000 jonge gezinnen bij ons mogen verwelkomen en zijn we de meest bekroonde gezinscamping van Nederland. Lekker een dagje weg, bijvoorbeeld om een stoere safaritocht te maken door de savannes van Afrika? Dat is geen enkel probleem bij Safaripark de Beekse Bergen! Maar ook bijvoorbeeld de Efteling

Camping De Paal
Paaldreef 14
5571TN - Bergeijk
Provincie: Noord-Brabant
E-mail: info@depaal.nl
Telefoon: 0497-571977

GPS coördinaten: 51.3365 / 5.3557
(51.3365° 20' 11.4'' N    5° 21' 20.5'' O)
Aantal plaatsen: 628  / Toerplaatsen: 560
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Paal

Meningen over Camping De Paal

Mening nr: 3353
Datum: 29-06-2011
Ronald 
april - juni 2011

Algemene beoordeling

4 fantastische voorseizoenen gehad. Half maart een brief in de bus "wij zijn er klaar voor, heeft u er zin in". Ja zeker hebben we er zin in alleen was die zin verdwenen vanaf het moment van aankomst op 1 april. Door een zware winter hadden de werkzaamheden op de nieuwe veldjes (achter de 900) vertraging opgelopen. Begrip van onze kant getoond op de slechte winter, de werklieden, camping de paal, de gedane investeringen, de nieuwe gasten voor de nieuwe veldjes en al het andere wat er betrekking op heeft. Helaas zijn wij in deze niet begrepen. De gemoederen zijn diverse keren hoog opgelopen, wel begrip moeten tonen maar niet begrijpen dat wij “overlast” ondervonden van de “overmacht”. Je betaald bijna € 1200,00 voor een voorseizoen en we hebben van 1 april t/m hemelvaart in een bouwput gezeten. Alles werd afgedaan als “overmacht”. 12 uur op een dag aan en afrijdende machines (6 dagen in de week), maandagmorgen om 8.00 uur in de meivakantie een graafmachine met 5m3 zand boven de caravan, trilplaten die de gehele zaterdag de grond aan het trillen zijn , veldjes die in de meivakantie bemest worden om daarna het gras te kunnen zaaien en dan nog niet te spreken over de gevaarlijke situaties die zich constant voordeden bij het af en aanrijden van materiaal en aannemerbusjes richting de spelende kinderen. Kinderen zijn nieuwsgierig en willen alles bijhouden, als een terrein niet is afgezet waar gewerkt wordt is dat voor kinderen een grote speeltuin. Als je hiervan een melding/klacht gaf dan kwam men de volgende dag jou de les lezen dat er tijdens een voorseizoen geen partytent gezet mocht worden en werd even vlug gecheckt of je bezoek wel netjes was aangemeld. U heeft toch 4 leuke voorseizoenen gehad, tel er deze bij op, deel door 5 en dan valt het toch nog allemaal best mee??? Uitspraken die natuurlijk nergens een doel toe dienen, ben blij dat niet alle mensen zijn net als u, dan kon ik de tent wel sluiten!! Was er ook nog een. We kregen een aanbod of te wel door hun een “presentje” genoemd, we mochten een week langer blijven staan. Ipv 26 juni 12.00 uur moesten we voor 2 juli vertrokken zijn. Een week waarin eenieder moet werken en de kinderen naar school moeten. Na nogmaals een gesprek zou de directie in overleg gaan en met een redelijke tegemoetkoming komen. Jawel 1: week langer 2: € 100,00 retour op voorseizoen 2011, succes met uw keuze!! We zijn er maar mee gestopt. Een nette mail gestuurd waarin we bedanken voor de 4 goede jaren en dat we helaas met een bittere nasmaak en € 100,00 retour afscheid nemen van Camping de Paal. Alle komende gasten wensen wij veel plezier op deze in alle opzichten unieke camping maar denk even een 2e maal na voordat u een seizoensplek gaat boeken want dan is de vriendelijkheid en de netheid van het hoofdseizoen ver te zoeken.
Mening nr: 1668
Datum: 25-01-2009
Quaars 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

heel mooie camping aanrader voor gezinnen met kleine kinderen gewoon weg fantasties we komen er al 5 jaar en gaan in 2009 weer heel veel te doen voor de kinderen mooi buitenbad en nog mooier binnenbad mijn oudste kind is 11 jaar en wil nog steeds naar de paal helpen op kinderboederij vind ze ook leuk vooral de paarden tot van de zomer word weer gezellig groetjes jackie,ilsa,kelly en sven Quaars
Mening nr: 989
Datum: 03-01-2008
Boomhouwer 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Geweldige camping, wij staan vooral graag op 1 v.d. "900 "velden", erg goed sanitair, leuke activiteiten voor de kinderen met elke avond een theathervoorstelling of mini musical, en een overdekt en en buiten zwembad. Wel erg jammer dat de waterspeeltuin die afgelopen zomer nieuw was, in augustus al diverse defecten had opgelopen en niet gerepareerd werden. Bergeijk en omgeving ook erg leuk/mooi. Er is maar 1 groot nadeel aan deze camping en dat is de prijs! De tarieven gaan elk jaar omhoog en lopen zolangzamerhand echt de spuigaten uit.
Mening nr: 881
Datum: 10-09-2007
danique 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben al enkele jaren een paar weken per jaar op deze camping gestaan en hebben het nog steeds erg naar ons zin. Vooral de kinderen vinden het geweldig. Sanitair wordt zeer regelmatig schoongemaakt en het recreatieteam is erg leuk. Het is dan wel een camping voor (met name) gezinnen met kinderen tot 10 jaar, maar wat wij wel erg missen is wat avondrecreatie voor de hele famile, zoals spooktochten, lampionoptochten enz. Wel is er in het hoogseizoen 2 keer per week een bingo-avond waar het dan ook megadruk is (met veel kinderen) omdat het de enige avondactiviteit is. De meneer die de nummers afroept mag echter wel eens wat vriendelijker worden en vooral de kinderen niet zo voor gek zetten!!!!
Mening nr: 766
Datum: 03-08-2007
Campinggast 
april - juni 2007
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Zeer dure camping waar de eigenaar erg arrogant is als je met een opmerking komt over de waterspeeltuin die een week dicht is, terwijl vooraf gezegd werd dat deze open zou zijn. Je wordt er totaal niet serieus genomen.
Mening nr: 491
Datum: 16-01-2007
Joost Kolen 
®  

Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer mooie camping midden in de bossen. Alle faciliteiten zijn ruim volfdoende. Zwembad (binnen) is idd aan de kleine kant (wel mooi buitebad) voor de oudere jeugd is het echter te ondiep en er is geen catering. Restaurant heeft een goede keuken waar je lekker kunt eten voor een redelijke prijs. Let op dat je bijvoorkeur bij een modern toiletgebouw gaat staan de oudere toiletgebouwen worden wel goed schoongemaakt maar door de leeftijd ervan is daar geen beginnen meer aan. Kleine veldjes zijn gezellig en overal op de camping zijn speeltoestellen voor de kleintjes te vinden. Snackbar en supermarkt zijn van de kwaliteit die je op een camping mag verwachten minder uitgebreid als thuis en een stuk duuder. Wat ook een vermelding waard is zijn de Biebelebonse paal bergen, deze aan de achterkant liggende bergen zijn een speelparadijs voor de kinderen. Is het dan alleen maar positief als het gaat om kamperen op camping de Paal? Het grote nadeel en voor mij de reden om er nooit meer naar toe te gaan is de doelstelling van deze camping: het vermaken van de kids! De meeste zullen denken als de kids het maar naar de zijn hebben dan hebben de ouders dat ook, maar dat gaat voor mij niet helemaal op. Persoonlijk vind ik dat er veel te weinig rekening is gehouden met ouders van die kinderen er is welkelijk niets te doen voor die doelgroep. Ik vond de camping door laatst geplaatse kritische noot een saai geheel. ps. ben er ooit in de zomer op visite geweest bij kennissen en heb afgelopen jaar (2006) een naseizoenplaats gehad.
Mening nr: 429
Datum: 29-10-2006
anja 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Geweldige camping. De camping heeft veel kampeerplaatsen, maar je hebt er geen idee van dat die zo groot is. Zowel bij regen als zonneschijn kan je er uitstekend uit de voeten. Het recreatieteam doet ook altijd vreselijk hun best.
Mening nr: 315
Datum: 27-08-2006
Jurgen Janssens 
®  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij waren reeds voor de derde keer te gast op deze camping, en het is ons weeral goed bevallen. Vooral het overdekte zwembad vinden de kinderen reuze. De camping is niet goedkoop, maar je hebt er echt wel alles bijdehand. Het enige dat wij wat negatief vonden, was het lawaai van de muziek instalatie tijdens het knutselen. Wij gaan zeker nog eens terug, en dan maar hopen dat het weer ons niet in de steek laat...
Mening nr: 71
Datum: 18-05-2006
DIERICKX GERDI 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zeer leuke camping voor de kinderen. Hadden een plaats met prive sanitair die groot en proper was. Maar wel duur bijna 70 euro per dag. Wel een mooie camping.