Sluiten

Camping Flevostrand in Biddinghuizen

Camping Flevostrand in Biddinghuizen Camping Flevostrand in Biddinghuizen Camping Flevostrand in Biddinghuizen
AquaparkWaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadWaterspeeltuinStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogeraccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping Flevostrand ligt net achter de rietkragen van het Veluwemeer, waar ooit de Zuiderzee stroomde ligt, tegenover Harderwijk. Het Veluwemeer is een geweldige locatie voor de kleine en grote watersporliefhebber. Surfers, zeilers, vissers, zonaanbidders, iedereen geniet hier met volle teugen. In de omgeving liggen Walibi Holland, Dolfinarium en Aviodrome in Lelystad.

Camping Flevostrand
Strandweg 1
8256RZ - Biddinghuizen
Provincie: Flevoland
Telefoon: 0320-288480

GPS coördinaten: 52.3852 / 5.62904
(52.3852° 23' 6.7'' N    5° 37' 44.5'' O)
Aantal plaatsen: 606  / Toerplaatsen: 392
Open van: 29 maart   tot: 01 november

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping Flevostrand

Meningen over Camping Flevostrand

Mening nr: 2960
Datum: 11-09-2010
W. de Vroome 
®  
september - oktober 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Is een aardige camping met een nieuw centrum gebouw, waarin de receptie, het zwembad, supermarkt en een restaurant met snackbar zijn gevestigd. Echter worden deze voorzieningen ook gebruikt door gebruikers van het Landal greenpark, die gevestigd is aan de overzijde van de toegangsweg. Op de website van Landal wordt vermeld dat de voorzieningen van het bungalowpark zijn en ook mogen worden gebruikt door de kampeerders. Verder aardige kampeervelden, ruim opgezet, aardig personeel aanwezig.
Mening nr: 1175
Datum: 25-05-2008
elswout 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Hele fijne camping. Ik zie een verslagje staan uit 2005 en vraag me af of het over dezelfde camping gaat. Er zijn juist megaveel wc's en douches in verwarmde gebouwen. Geen muntjesgedoe, geen drukknopdouches. Mooie ruime douches en toiletten, heel schoon en ook nog in iedere wc een toiletbrilreiniger. Toiletpapier, je hoeft dus niet met je rol onder je arm naar de wc. Geen afgebroken of vervallen stacaravan gezien. Goed gesorteerde supermarkt, aardig personeel, niet extreem duur. Zijn niet in het restaurant geweest, maar dat was steeds goed bezet dus het zal wel goed zijn. Beetje klein (overdekt) zwembad, maar vlak aan het Veluwemeer zodat je ook af kunt koelen in natuurwater. Er is wel animatie denk ik, maar daar hou ik niet van dus heb ik er niet zo op gelet. Wel een of ander kinderhonk, voor in het hoogseizoen neem ik aan. Camping is erg langgerekt, neem de fiets mee! Kortom, als je lekker wilt kamperen zonder tuinkabouters, bingo enz, maar wel comfortabele plaatsen wilt en geen hoge bomen, een aanrader! Er is ook best veel te doen op niet al te grote afstand (binnen 25km): Bataviastad, Bataviawerf, Aviodrome (allemaal Lelystad), Walibi, Dolfinarim (zie je liggen vanaf het strand) en leuke stadjes als Harderwijk en Elburg. Als je er van houdt kun je ook eindeloos fietsen via fietspaden.
Mening nr: 181
Datum: 06-06-2006
koekelkoren 
®  
april - juni 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Vond het geheel voor een 4 sterren camping aan de magere kant. Vooral het afwashok was minimaal (geen warm water aan afwasplek maar lopen naar een heetwater kraan) zo ook het aantal plekken. Het aantal douches voor de grote van de camping was minimaal en tijdens de spits resulteerde dit in lange wachttijden. Camping was relatief mager bezet en vraag me dus af hoe dit dan moet in hoogseizoen. Er waren veel stacaravans die afgebroken/vervallen waren. Dit geeft het geheel een rommelige en onverzorgde uitstraling. Ideaal is de ligging kort aan het meer voor surfen etc.