Sluiten

Camping De Stamhoeve in Biezenmortel

Camping De Stamhoeve in Biezenmortel Camping De Stamhoeve in Biezenmortel Camping De Stamhoeve in Biezenmortel
WasmachineWasdrogerHuisdieren toegestaan

Camping De Stamhoeve ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen in Biezenmortel, tussen de dorpen Helvoirt en Udenhout. Heerlijk om te fietsen en te wandelen in deze mooie omgeving. De camping ligt achter onze boerderij, dus lekker rustig van de weg af. De 'doelgroepen' zijn de mensen die van rust houden. Die genieten van de natuur, fietsen en wandelen en gezinnen met kleine kinderen. Dus geen georganiseerde bingo-avonden enzo. Wij hebben ruime kampeerplaatsen. Het kampeerveld is verdeeld in 2 velden, de plaatsen zijn speels aangelegd; niet een standaard vierkant veld dus!

Camping De Stamhoeve
Oude Bosschebaan 23
5074RC - Biezenmortel
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0411-641603
06-26134119

GPS coördinaten: 51.63856 / 5.17864
(51.63856° 38' 18.8'' N    5° 10' 43.1'' O)
Aantal plaatsen: 25  / Toerplaatsen: 25
Open van: 01 april   tot: 31 oktober

Kaart en Route
website van de camping
Geef uw mening over camping De Stamhoeve

Meningen over Camping De Stamhoeve

Mening nr: 5139
Datum: 25-06-2016
G.Berendrecht 
april - juni 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 10| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Direct aan de Loonse en Drunense Duinen

Winkels te ver lopen

Prachtige minicamping met vooral een mooi sanitairgebouw wat goed wordt bijgehouden. Bij heftige regenval beschikt elke plek over 50 vlondertegels om het in de voortent droog te houden. Op loopafstand van de Loonse en Drunense Duinen
Mening nr: 849
Datum: 28-08-2007
Hetty 
®  
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Prachtige kleine boerencamping in een mooie omgeving. De camping ligt direct aan de Druunse Duinen. Camping is ingedeeld in 2 veldjes. Het achterste gedeelte is eclips van vorm en daar staan de caravans dus naast elkaar op ruime plaatsen. Tussen elke plaats een struikje en bij elke plaats liggen palets om voor je caravan te leggen of onder je tenttapijt. Het voorste gedeelte is speels van opzet en hier is ook de trampoline, zandbak, schommel , g;lijbaan en het kleine zwembadje. Sanitair is super en wordt ook prima schoongehouden. Dit sanitair vind je op de meeste 4 * niet. Douche heeft thermostaakraan, 3 douches, en zijn in hoogte verstelbaar . De douche is ruim en in iedere ruimte staat een bankje. Op een doucheruimte is een opklapbaar aankleedkussen. De toiletten zijn hangend en er is toiletpapier aanwezig en een geurverstuiver. Er zijn 3 toiletten. Er is een afsluitbare wascabine , met ieder dag schone handdoek, en er zijn verder nog 2 wastafels in een open ruimte waar ook een babybadje op standaard aanwezig is en een aankleedkussen. Verder is er heet afwaswater. Ook zijn er een wasmachine en een droger € 2,50 per wasbeurt en staan een strijkijzer en strijkplank gratis ter beschikking . Verder ook een grote koelkast die men gratis mag gebruiken. Er is ook een kleine bibliotheek. Bij aankomst krijg je een info map van de zeer vriendelijke eigenaresse met info over de streek ed. Geweldig leuke camping in een mooie omgeving.
Mening nr: 827
Datum: 22-08-2007
Anneke Verhoof 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik ben het helemaal niet eens met de vorige mening. Wij hebben er in de zomer van 2007 gestaan en is ons prima bevallen! Schitterende camping voor gezinnen met kleine kinderen, maar zeker ook voor mensen zonder kinderen. Het sanitair is altijd zeer goed schoongemaakt, is super-de-luxe (lijkt wel een hotel!) en erg gezellig. Het kampeerterrein zelf is speels aangelegd; niet recht-toe-recht-aan zoals je op veel campings ziet. Rustig gelegen; geen verkeer of trein. Je zit ook meteen op de fietsroutes (knooppuntenroutes) bij de Loonse en Drunense Duinen. Kortom; wij hebben een heerlijke vakantie gehad, dit is een echte aanrader!!! Een 10 onder de minicampings!
Mening nr: 287
Datum: 10-08-2006
Westenbrink 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Leuke minicamping bij de Loonse en Drunense duinen. Landelijk gelegen; dat is ook af en toe op de camping te ruiken; komt door de naastgelegen varkenshouderij. Ruime plaatsen, maar op de meeste plaatsen weinig tot geen schaduw. Vlonders beschikbaar voor onder de luifel of voortent; echt een uitkomst, zeker bij regenachtig weer! Zouden ze op meer campings moeten hebben..... Geschikt voor jonge gezinnen en mensen zonder kinderen. Zeer verzorgd en (voor campingbegrippen) luxe uitgevoerd sanitair. Jammer dat veel ouders van jonge kinderen deze niet begeleiden naar het sanitair; het was hierdoor vaak niet bepaald fris. Sommige (kleine!) kinderen kwamen onder de modder 'zelfstandig' naar de afwasbakken om zich af te spoelen....De rest laat zich raden!