Sluiten

Camping De Achterste Hoef in Bladel

Camping De Achterste Hoef in Bladel Camping De Achterste Hoef in Bladel Camping De Achterste Hoef in Bladel
WaterglijbaanOverdekt zwembadVerwarmd zwembadKleuterzwembadStrand (zee/meer/rivier)WasmachineWasdrogerPrive sanitairaccommodatie verhuurHuisdieren toegestaanCampingcard

Camping De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping in het zuiden van Nederland, waar u heerlijk kunt kamperen of een accommodatie kunt huren met het gehele gezin. De plaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. De kampeerplaatsen zijn ±100 m² groot. Er zijn ook ruime verwarmde safaritenten, luxe chalets met airco, bungalows en trekkershutten te huur.

Er zijn in de directe omgeving mooie fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Landelijke, sfeervolle dorpjes liggen op steenworp afstand.

Camping De Achterste Hoef
Troprijt 10
5531NA - Bladel
Provincie: Noord-Brabant
Telefoon: 0497-381579

GPS coördinaten: 51.34345 / 5.22769
(51.34345° 20' 36.4'' N    5° 13' 39.7'' O)
Aantal plaatsen: 584  / Toerplaatsen: 385
Open van: 01 april   tot: 01 oktober

Kaart en Route
website van de camping Instagram
Geef uw mening over camping De Achterste Hoef

Meningen over Camping De Achterste Hoef

Mening nr: 1936
Datum: 08-06-2009
Coen Verbaan 
®  
april - juni 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Gelegen in de Brabantse kempen is deze camping uitermate geschikt om hier in het voorseizoen te verblijven. Het nieuwe sanitair is uitstekend, plaatsen zijn ruim en het erg leuke recreatieteam, vooral voor kleinere kinderen, maakt van iedere dag een geslaagde dag. Het te huren 8-persoons huis is erg groot en mooi (volgens mijn familie). Eigenlijk is erg geen nadeel aan deze camping ontdekken.............helaas, het zwembad is toe aan een grondige renovatie, te klein, te koud, te saai en niet echt schoon. Verder mag je toch verwachten dat het onkruid bij het buitenzwembad verwijderd wordt voor dat de vakantieperiode van start gaat. Let wel, het strandbad inclusief strand is echt schitterend en wel erg schoon . Ondanks het zwembad toch zeker een AANRADER
Mening nr: 1127
Datum: 11-05-2008
grambii 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

leuke familievriendelijke camping in de Brabantse Kempen. Deze week kenissen bezocht die daar stonden. Sanitair is mooi in orde, ook het zwembad en het meertje zijn okee.